Super Rare Games – Volgende fysieke release – Unrailed!

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Unrailed!

Super Rare Games bevestigden dat het chaotische coöperatieve spoorwegbouwspel Unrailed! zal de volgende zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 4.000 standaard exemplaren beschikbaar zijn – elk inclusief een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. De game kan worden besteld via Super Rare Games ‘storefront op 15 april 2021 (18.00 uur GMT / 10.00 uur PT / 13.00 uur ET).

SRG – Unrailed!

Allemaal aan boord! 🚂We zijn trots om te onthullen dat we samenwerken met Indoor Astronaut en Daedalic Entertainment om hun chaotische coöp-spoorwegbouwspel Unrailed! voor het eerst in fysieke vorm op de Nintendo Switch ™.

Er zullen in totaal slechts 4.000 exemplaren worden gedrukt, die op 15 april om 18.00 uur BST (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) in de verkoop gaan voor ongeveer £ 27 (exclusief btw en verzendkosten) – wereldwijd exclusief verkrijgbaar bij www.superraregames.com

In de typische traditie van Super Rare Games bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle huidige inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de vijf

video
play-rounded-fill

Over Unrailed!

Ontrafeld! is een coöp-multiplayer-game waarin je samen met je vrienden een treinspoor bouwt door eindeloze procedureel gegenereerde werelden. Beheers willekeurige ontmoetingen met zijn inwoners, upgrade je trein en voorkom dat hij ontspoort!

BOUW EEN TRACK VERDER DAN OOIT

Verzamel grondstoffen en maak sporen om je spoorlijn uit te breiden om te voorkomen dat je trein het einde bereikt. Maar pas op: er is maar één stuk gereedschap van elk type. Samenwerking en coördinatie van uw team is essentieel om deze steeds uitdagender wordende reis te overleven!

PLOEG JE WEG DOOR DE WERELD

Elke wereld is uniek! Jij en je team zullen steeds nieuwe uitdagingen moeten overwinnen om op koers te blijven!

BEVESTIG NIEUWE WAGONS OM HET ONBEKENDE TE BEHEERSEN

Upgrade je trein om voorbereid te zijn op alles wat er gaat komen. Koop een atoommotor, upgrade je bouwwagen, sluit een supercharger aan of kies uit een groot aantal andere opties.

SPEEL MET OF TEGEN JE VRIENDEN

Speel samen met maximaal vier spelers in één team of daag de coöpvaardigheden van je vrienden uit in een twee-tegen-twee-game.

OVERZICHT

  • Een intense en chaotische spoorwegbouwervaring
  • Online en lokale coöp-multiplayer voor de bank
  • Procedureel gegenereerde werelden met verschillende moeilijkheidsgraden
  • Dynamisch weersysteem en dag- en nachtcyclus
  • Spelmodi: Endless, Quick (tot 4 spelers) en Versus (2 tegen 2 spelers)
  • Verschillende biomen (5+)
  • Een heleboel upgradable wagons (10+) om je trein aan te passen in de Endless-modus
  • Ontgrendelbare tekens
  • Een replaysysteem
  • Eenvoudige bediening en gesplitste controller-modus
  • Blokkerig tot in de kern