Super Rare Games – Volgende fysieke release – Will You Snail?

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Will You Snail?

Will You Snail, een op precisie gebaseerd platformspel, wordt de volgende titel die een exclusieve fysieke editie krijgt, volgens Super Rare Games.

Een handleiding in kleur, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten zijn allemaal inbegrepen in elk van de 4.000 basisexemplaren die beschikbaar worden gesteld.

Op 10 november 2022, 10.00 uur PDT / 13.00 uur EDT, gaat de winkel van Super Rare Games open voor bestellingen.

Fysieke editie

Samen met Jonas Tyroller en No Gravity Games pakken we een slechte, sluwe AI aan in hun snelle, op precisie gebaseerde actieplatformer, Will You Snail?, die nu voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo SwitchTM.

Er zullen slechts 4.000 exemplaren worden geproduceerd, en ze worden alleen verkocht op superraregames.com vanaf 10 november om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT/1 uur ET).

De ongebruikelijke fysieke versie is verpakt in de gebruikelijke Super Rare Games-stijl, inclusief een full-color handleiding, artwork aan de binnenkant, een speciale sticker en ruilkaarten, naast alle bestaande inhoud van de game in de winkelwagen. Aangezien Super Rare Games-games kort na de release arriveren, hoeven fans niet lang te wachten.

Over Will You Snail?

Ontdek de duistere geheimen van de simulatie en blijf uit de buurt van alle gevaren die Squid, de kwaadaardige AI die je wil verslaan door je bewegingen te voorzien, voor je heeft ingesteld!

Een zware reis in een neon-gloeiende atmosfeer die strijd, het oplossen van puzzels en veel humor combineert, is wat Will You Snail levert als een snelle actieplatformgame met een AI-twist.

Kenmerken:

VERMIJD AI-GESPONSORDE VALLEN! De kwaadaardige AI Squid probeert een paar seconden van tevoren op je bewegingen te anticiperen en gebruikt die kennis om te voorkomen dat je het level voltooit. Zal jij zegevieren in dat argument, of zal Squid een ander excuus verzinnen om je voor de gek te houden?

PUBLICEER DE AI! Will You Snail heeft verschillende podia die qua opzet grotendeels leeg zijn. De betrokkenheid bij de kwaadaardige AI is de moeilijkheid. De game kiest de ideale moeilijkheidsgraad voor je, maar je kunt deze op elk moment wijzigen.

HERSTEL AANVULLENDE PUZZELS! Probeer enkele eenvoudige puzzels op te lossen om na de actie te decomprimeren. Er zijn een paar meer uitdagende onderweg, maar elke puzzel in Will You Snail is volledig optioneel en kan worden omzeild als je wilt.

ONTDEK DE WERKELIJKHEID! Probeer erachter te komen waar je bent en wat er is gebeurd door geheimen en hints te verzamelen. Je moet het verhaal van Will You Snail ontdekken over simulatietheorie, kunstmatige intelligentie en de toekomst van de mensheid.

In deze moeilijke platformgame moet je verkennen, springen, sterven en herhalen om alle levels boordevol actie te voltooien. Dit korte maar beknopte, vierde muurbrekende spel zit boordevol puzzels, verborgen zoeken, een niet-lineair verhaal over de wonderen van het universum, hilarische voice-acting en prachtig gecreëerde levels. Dat is nogal een opgave, nietwaar? De vraag is…

Will you snail?