Super Rare Games – Volgende fysieke release – World Of Goo

Super Rare Games – Volgende fysieke release – World Of Goo

Super Rare Games heeft officieel de op fysica gebaseerde puzzeltitel onthuld als hun volgende fysieke release van Switch. Er zijn 6.000 standaardkopieën beschikbaar voor £ 29,99 – elk exemplaar bevat een handleiding van 20 pagina’s in kleur, interieurafbeeldingen, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. Bovendien kunnen fans hun exemplaar van de game pakken naast een uniek Steelbook voor £ 47,99!

World of Goo – Fysiek

De game zal op 20 februari 2020 worden gekocht via de storefront van Super Rare Games.

“Super Rare Games hebben vandaag hun samenwerking met Tomorrow Corporation aangekondigd om World of Goo fysiek uit te brengen voor de Nintendo Switch ™. Pre-orders voor het spel openen op 20 februari, exclusief bij superraregames.com.

De game is meer dan 10 jaar geleden voor het eerst uitgebracht op de Wii en heeft nog steeds een gemiddelde beoordelingsscore van 94%. Dit is opmerkelijk genoeg de eerste keer dat het een fysieke release op een Nintendo-console heeft. Naast de release zal er ook een officieel Steelbook worden verkocht.

video

Over World of Goo

World of Goo is een meervoudig bekroond fysica-gebaseerd puzzelspel gemaakt door twee mannen. Versleep levende, kronkelende, pratende, klodders goo om structuren, bruggen, kanonskogels, zeppelins en gigantische tongen te bouwen. De miljoenen Goo Balls die in de prachtige wereld van Goo leven, zijn nieuwsgierig om te verkennen – maar ze weten niet dat ze in een spel zitten, of dat ze extreem lekker zijn.

Mysterieuze niveaus

Elk niveau is vreemd en gevaarlijk mooi en introduceert nieuwe puzzels, gebieden en de wezens die erin leven.

World of Goo Balls

Onderweg komen onontdekte nieuwe soorten Goo Ball, elk met unieke vaardigheden, samen om te sijpelen door onwillige verhalen over ontdekking, liefde, samenzwering, schoonheid, stroom en de derde dimensie.
De Super Rare-editie bevat een handleiding van 20 pagina’s in kleur, interieurafbeeldingen, exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig worden geselecteerd uit de set met vijf kaarten. “

Ad