Super Rare Games volgende fysieke releases; SteamWorld Dig en SteamWorld Heist

Super Rare Games volgende fysieke releases; SteamWorld Dig en SteamWorld Heist

Super Rare Games heeft bevestigd dat SteamWorld Dig en SteamWorld Heist hun volgende fysieke Nintendo Switch-releases zullen zijn.

Beide titels worden vanaf 9 juli 2020 gereserveerd voor £ 30 per stuk, via www.superraregames.com 

SteamWorld-collecties

Allereerst zijn er 5.000 standaardkopieën voor SteamWorld Dig beschikbaar – elk exemplaar bevat een handleiding in kleur, interieurkunstwerk, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. Als een toegevoegde bonus staat het hele vervolg SteamWorld Dig 2 ook op de cartridge!

Vervolgens liggen er 6000 standaardkopieën voor SteamWorld Heist voor het oprapen – waarbij elk exemplaar op dezelfde manier een handleiding in kleur, een interieurkunstwerk, een exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten bevat.

Duo-pakket

Eindelijk kunnen die-hard fans een dubbelpak pakken met beide spellen (in een slipcase met beide spellen) voor £ 60. Deze versie is een gelimiteerde editie aangezien er slechts 3.000 exemplaren beschikbaar zijn!

Het bevat
– 2 volledig geassembleerde Nintendo Switch-game met cartridge
– 3 spellen! Dig 1, Dig 2 en Heist
– 2 kleuren handleiding
– 2 exclusieve stickers
– 2 ruilkaartpakket

Over SteamWorld Dig

SteamWorld Dig is een platformmijnavontuur met sterke Metroidvaniaanse invloeden. Kruip in de huid van Rusty, een eenzame mijnbouw-steambot, terwijl hij in grote nood aankomt in een oud mijnstadje. Graaf je een weg door de oude aarde, verzamel rijkdom en ontdek de eeuwenoude dreiging die op de loer ligt …

  • Een rijke wereld van door stoom aangedreven robots, geïnspireerd door Steampunk en westerse thema’s
  • Verken een ondergrondse wereld vol geheimen, schatten en verschrikkingen
  • Ontdek de overblijfselen van de menselijke beschaving, een gedegenereerd ras van met dynamiet zwaaiende holbewoners
  • Willekeurige werelden met opkomende gameplay

Over SteamWorld Heist

In SteamWorld Heist: Ultimate Edition stuur je robotpiraten aan in epische tactische shootouts, het is een turn-based strategie met een twist: door je wapens handmatig te richten, maak je waanzinnige kogelstuitende trick shots!

SteamWorld Heist: Ultimate Edition is volledig geoptimaliseerd voor Nintendo Switch. Het wordt geleverd met The Outsider-campagne, inclusief een mysterieuze bondgenoot en een lading wapens, upgrades, hoeden en missies die voorheen alleen beschikbaar waren als DLC.

Als kapitein ga je aan boord, plunder en schiet je je een weg door vijandelijke ruimteschepen. Overwin de uitdagingen van de uitgestrekte grens door je rekruten te upgraden met unieke vaardigheden, wapens – en zelfs stijlvolle hoeden!

  • Strategie gericht op vaardigheid in plaats van op toeval
  • 15-20 uur speeltijd, gevolgd door New Game +
  • Vriendelijk voor nieuwkomers, diepgaand en uitdagend voor veteranen
  • Soundtrack door echte robotgroep Steam Powered Giraffe
  • Optionele aanraakbediening voor ultieme precisie
  • Procedureel gegenereerde niveaus
Ad