Super Rare Games – Wytchwood fysieke release

Super Rare Games – Wytchwood fysieke release

Super Rare Games kondigde een samenwerking aan met Whitethorn Digital en Alientrap om een ​​fysieke editie van Wytchwood voor de Nintendo Switch te ontwikkelen.

Elke editie bevat al het huidige materiaal op de wagen, evenals een handleiding in kleur, artwork aan de binnenkant, een speciale sticker en ruilkaarten. Er worden 4.000 exemplaren gemaakt.

Wytchwood verscheen voor het eerst op het Nintendo-systeem in december 2001. Het was voorheen alleen beschikbaar als digitale download.

video
play-rounded-fill

Over Wytchwood

Er was eens, in een ongewoon klein huis, een vreemde kleine heks. Ze bracht het grootste deel van haar dagen door met het verzorgen van haar vreemde kleine tuin en ontspannen in haar vreemde kleine stoel. Op deze specifieke dag wordt haar slaap echter verstoord door een ongewoon klein geluid… Wat is dit voor eigenaardigheid?

Wytchwood is een knutselavontuur dat zich afspeelt in een levensecht koninkrijk van gotische fabels en sprookjes. Je doorkruist een bizar landschap als de raadselachtige oude heks van het bos, verzamelt magische materialen, brouwt tovenaars en velt je verwrongen oordeel over een grillige cast van mensen en dieren.

Net als je favoriete verhalenboek uit je kindertijd — Wytchwood is zorgvuldig gemaakt om eruit te zien als een ouderwets verhalenboek om je beter onder te dompelen in dit betoverende rijk.

Wees de heks door kwade spreuken en tovenarij te onderzoeken en te verzinnen. Maak de hongerige kikkers! Gebruik creatieve vloeken om de goddelozen te misleiden!

Ontdek een allegorisch rijk van sterke verhalen, ontdek kleurrijke identiteiten en fantasierijke scenario’s.

Test je intellect – Gebruik je verstand en sluwheid om raadsels op te lossen en de rare bosbeesten te verslaan.

De fysieke editie van Wytchwood zal beschikbaar zijn voor pre-order op 9 juni 2022 om 10.00 uur PT / 13.00 uur. ET / 18.00 uur in het VK / 19.00 uur in Europa.