Super Robot Wars X – Eerste preview trailer

Super Robot Wars X – Eerste preview trailer

Bandai Namco uploadde zijn eerste previewtrailer voor Super Robot Wars X voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Komt begin 2020

Bandai Namco heeft in het Famitsu-magazine van deze week aangekondigd dat Super Robot Wars X voor Nintendo Switch en pc op 10 januari 2020 in Japan wordt gelanceerd.

De Aziatisch-Engelse versies van de game worden zeker dezelfde dag gelanceerd om te zien wat er is gebeurd met de Switch- en Steam-poorten van Super Robot Wars. Net als Super Robot Wars V op Steam zal Super Robot Wars X op Steam echter vanwege regionale auteursrechten worden geblokkeerd voor Zuidoost-Azië Steam.

Over Super Robot Wars X

“Super Robot Wars” is een simulatie-RPG met verschillende soorten robots uit verschillende anime-titels om te vechten tegen gemeenschappelijke vijanden. In Super Robot Wars X zien fans verbeteringen in de kwaliteit van het spelsysteem en de graphics, met een nieuw wereldbeeld en verhaal.

Met een uitgebreide titelopstelling zoals Aura Battler Dunbine, Mobile Suit Gundam F91 en Mazinkaiser die af en toe in deze serie verschijnen, titels die het mecha-genre overtreffen zoals Mashin Hero Wataru, Buddy Complex, Gundam Reconguista in G en Nadia: The Secret of Blue Water. Graphics met hoge resolutie voor adembenemende gevechtsscènes. Bovenop de populaire gevechts-cut-scene-animaties uit de vorige Super Robot Wars V, biedt deze serie proefscènes voor sommige personages. Karakteranimaties worden ook op natuurlijke en dynamische wijze weergegeven.

De introductie van nieuwe vechtscènes van nieuw toegevoegde robots in de nieuwste Super Robot Wars X! Buddy Complex, Mashin Hero Wataru, Gundam Reconguista in G, en Nadia The Secret of Blue Water Special Original Mech “Cybaster” Cybaster, de hoofdrolspeler uit de Super Robot Wars OG-sage Masou Kishin (Lord of Elemental), maakt een speciale verschijning samen met zijn piloot Masaki Andoh.

Ad