Super Seducer 1 & 2 geweigerd vanwege expliciete inhoud

Super Seducer 1 & 2 geweigerd vanwege expliciete inhoud

Super Seducer-producent Richard La Ruina onthulde dat zowel Super Seducer- als Super Seducer 2-poorten in ontwikkeling waren voor Nintendo Switch.

Maar jammer nieuws voor mensen die deze uitdagende titels onderweg wilden ervaren. Richard La Ruina onthulde dat Nintendo de release van de games op Nintendo Switch heeft geweigerd – daarbij verwijzend naar het feit dat beide titels “bijzonder expliciete inhoud” bevatten, wat voor het bedrijf duidelijk werd tijdens lotcheck-tests.

Als zodanig zullen Super Seducer en Super Seducer 2 de Switch eShop niet bereiken zoals gepland, ondanks dat ze al geporteerd zijn voor Nintendo Switch.

Richard La Ruina heeft eraan toegevoegd dat hij Nintendo niet de schuld geeft van de weigering, aangezien beide games al een aanzienlijke controverse hebben.

Censuur … of niet

Nintendo uit Japan verklaarde eerder dat het geen censuur zou afdwingen op titels van derden voor Nintendo Switch. In dit geval lijkt het er echter op dat Super Seducer en Super Seducer 2 misschien te brutaal waren voor het bedrijf om helemaal in overweging te nemen.

Gezien deze omstandigheden lijkt het ook onwaarschijnlijk dat Richard La Ruina’s Super Seducer 3 Nintendo Switch zal raken zoals aanvankelijk gepland.

Eerder dit jaar werd Super Seducer 3 te koop geweigerd op Steam – waarschijnlijk vanwege een schending van het recente beleid van het platform waarin staat dat games “geen seksueel expliciete afbeeldingen van echte mensen” mogen bevatten.

Over Super Seducer 3

Ben je klaar om je datingvaardigheden te verdubbelen?

Super Seducer 3 is de ultieme verleidingssim uit de echte wereld. Je leert de allernieuwste datingtactieken die putten uit tientallen jaren kennis van ‘s werelds beste goeroes.

Super serieus of super leuk

We weten dat sommige mensen Super Seducer spelen om te lachen en belachelijke opties te kiezen en te kijken wat er gebeurt. We weten ook dat sommige spelers graag serieus spelen en hun best doen om het beste einde en het beste resultaat te behalen. In beide gevallen hebben we je gedekt in SS3.

Superlang

SS3 is langer, maar niet per se moeilijker. Elk niveau heeft optionele paden en meerdere eindes, wat betekent dat je elke keer opnieuw kunt spelen en iets nieuws kunt ervaren. Nieuw in de serie is de Custom Mode waarmee je de gameplay-ervaring op verschillende manieren kunt veranderen, waardoor de game beter aansluit bij hoe je wilt spelen.

Super voor JOU

In plaats van ons te concentreren op commentaar van critici, beïnvloeders en willekeurige mensen op sociale media, hebben we een andere benadering gekozen bij de ontwikkeling van SS3. Richard heeft persoonlijk elke kopersrecensie in alle talen gelezen, voor beide prequels. Nadat hij dit had gedaan, had hij een lijst met de dingen die de SPELERS in het spel willen zien. Er is geen toegeven of streven om iemand anders te behagen dan u.

Super praktisch

Terwijl een klein aantal spelers “verleiding in de ruimte” en andere niveaus wilde zien, wilde de meerderheid herkenbare situaties zien. Daarom hebben we niveaus zoals:

Fitnessruimte: ze heeft het meest sexy lichaam in de sportschool en doet haar squats, hoe begin je het gesprek en ga je over op vrijen met haar in de kledingkast?

Supermarktverleiding: een mooie blondine is aan het winkelen, kun je het gesprek beginnen en haar dan mee naar huis nemen voor taco’s en seks?

Trio: laat fantasie werkelijkheid worden door twee prachtige blondines van de bar mee naar huis te nemen.

Breng haar naar bed: je hebt een leuke date gehad, maar nu is het tijd om je stap te zetten en haar mee naar huis te nemen voor wat zoete liefde.

Tekst naar seks: volg onze held helemaal terwijl je probeert om van berichten naar de datum te gaan en terug naar jouw plaats om de deal te sluiten.

Sexy meiden geven les in seks: na het spelen van SS3 zul je veel seks krijgen, dus het is tijd om je slaapkamervaardigheden te verbeteren op ons niveau voor seksuele voorlichting.

Innerlijk spel: nu onze verleidingsvaardigheden maximaal zijn benut, geeft dit niveau je alle geheimen van een onwankelbaar vertrouwen, krachtige overtuigingen en controle over je staat.

Super sexy

We hebben naar kopers geluisterd en de sexiness naar een hoger niveau getild in SS3. Als je mooie vrouwen waardeert, dan is dit het spel voor jou.

Ad