Super Smash Bros. UItimate Nintendo Labo VR trailer

Super Smash Bros. UItimate Nintendo Labo VR trailer

Super Smash Bros. Ultimate heeft een grote update gekregen. Je kunt nu het spel spelen in een gloednieuwe VR-modus. Yay …

Om deze gelegenheid te vieren, heeft Nintendo besloten om een nieuwe trailer uit te brengen. Als je nieuwsgierig bent naar hoe de VR eruitziet in het spel, dan zal deze trailer dat aanpakken.

video
play-rounded-fill

Met een gratis software-update wordt Super Smash Bros. Ultimate compatibel met de Toy-Con VR-bril van de Nintendo Labo: VR-set.

VR in SSBU

Het blijkt dat de compatibiliteit van de Super Smash Bros. Ultimate VR-modus betekent dat je een CPU-strijd kunt bekijken of een-op-een kunt bestrijden met de AI.

Om VR-modus te vinden, moet iemand naar Games & More gaan. De optie verschijnt in de rechterbovenhoek, boven de Klassieke modus. Als iemand eenmaal aan het hoofd staat, hebben ze verschillende opties.

Een ervan is een CPU-strijd. Wanneer iemand dit kiest, kunnen ze vier personages zien vechten op een van de ‘tientallen’ podia. Er is ook een optie om de CPU te verslaan als speler één. Maar nogmaals één op één.

Ja, dat is hoe geweldig VR is voor Super Smash Bros Ultimate, maar had het spel zelfs VR nodig om mee te beginnen? Dat denken we eerlijk gezegd niet. De uitvoering is in orde, maar we hopen dat Nintendo niet zal denken van; alle games hebben nu VR nodig. Want eerlijk gezegd, terwijl het concept ok is … is de VR niet zo geweldig en niet iets waarnaar de meesten van ons naar op zoek zijn.

Wat denk jij over deze ontwikkeling?