Super Smash Bros Ultimate ARMS vechter is Min Min, komt op 29 Juni

Super Smash Bros Ultimate ARMS vechter is Min Min, komt op 29 Juni

Mr. Sakurai kondigde de ARMS-vechter aan die zich als downloadbare content-vechter bij het eclectische team in Super Smash Bros Ultimate zal voegen.

De ARMS-vechter is de enige echte Min Min, wat voor fans een verrassing kan zijn. De nieuwe fase in de game is het kleurrijke Spring Stadium en op maandag 29 juni kun je Min Min in handen krijgen.

video

“Al deze nieuwe content is beschikbaar voor spelers die Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 of die Challenger Pack 6 afzonderlijk kopen voor $ 5,99.

Door Fighters Pass Vol. 2 voor een adviesprijs van € 29,99 krijgen spelers toegang tot Min Min en vijf nog te verschijnen Challenger Packs zodra ze uitkomen. Elk pakket bevat een nieuwe vechter, een podium en meerdere muzieknummers.

Ongeveer Min Min

“Min Min from ARMS is de eerste van zes opwindende nieuwe vechters die via Fighters Pass Vol deelnemen aan de Super Smash Bros. Ultimate-selectie. 2, waardoor de diversiteit aan unieke vechters voor spelers wordt vergroot ‘, aldus Nick Chavez, Senior Vice President of Sales and Marketing van Nintendo of America. “Aangezien onze ondersteuning voor de game voortduurt door middel van regelmatige updates en DLC, blijft Super Smash Bros. Ultimate de belangrijkste bestemming voor fans van videogames om het uit te vechten naast veel van de meest iconische personages in de geschiedenis van videogames.”

Min Min is het 81ste videogamekarakter dat als speelbare vechter is opgenomen in Super Smash Bros. Ultimate, met een selectie die een van de grootste cross-overs van videogamekarakters in de geschiedenis vertegenwoordigt. Van haar bescheiden begin als ramenminnende werknemer in het Mintendo Noodle House tot haar knock-outprestaties als kampioensmededinger in de ARMS Grand Prix, het is niet moeilijk om te zeggen dat Min Min een grote naam voor zichzelf heeft gemaakt. Als een unieke vechter is het niet meer dan normaal dat Min Min’s vechtstijl in Super Smash Bros. Ultimate even uniek is. Elk van haar uitschuifbare ARMS – de Ramram, de Megawatt en haar laservuur ​​Dragon ARM – kan afzonderlijk worden bediend en gebruikt om toegang te krijgen tot een breed scala aan tools.

Spring Stadium

Min Min’s begeleidende fase, Spring Stadium, bevat een verscheidenheid aan interactieve elementen die ARMS-spelers onmiddellijk zullen herkennen, waaronder de mogelijkheid om tegenstanders te beschadigen wanneer ze contact met hen opnemen nadat ze een springplatform hebben gebruikt. Vijanden stuiteren ook tegen de opvallende plafondbogen wanneer ze worden gelanceerd. De schattige ARMS-drones zullen ook verschijnen om items te leveren die helpen in de strijd, maar zorg ervoor dat je ze voorzichtig benadert wanneer je dozen vrijmaakt om hun beloningen te claimen!

Vechterkostuums

Naast deze nieuwe vechtersupdate zijn er op 29 juni ook nieuwe Mii Fighter-kostuums, waaronder Ninjara van ARMS, Heihachi, Callie & Marie van de Splatoon-serie en Vault Boy, apart verkrijgbaar.

Amiibo

Ten slotte hebben twee vechters van Super Smash Bros. Ultimate nieuwe amiibo-figuren die later bij geselecteerde retailers kunnen worden gekocht: Joker, de gemaskerde spookdief, en Hero, de slijmdodende Luminary.

Spelers kunnen doorgaan met het kopen van de Super Smash Bros.Ultimate Fighters Pass Vol. 1 tegen een adviesprijs van $ 24,99 om toegang te krijgen tot de eerste vijf Challenger Packs die voor de game zijn uitgebracht. Speelbare vechters Joker, Hero, Banjo & Kazooie, Terry Bogard en Byleth zijn nu allemaal beschikbaar. Voor slechts $ 5,99 per stuk kunnen spelers deze vorige pakketten ook afzonderlijk kopen.