Super Smash Bros. Ultimate – Final Fantasy’s Sephiroth bevestigd

Super Smash Bros. Ultimate – Final Fantasy’s Sephiroth bevestigd

De Game Awards 2020 begonnen met een zeer grote aankondiging waar Nintendo-fans op hadden gewacht. Zoals verwacht heeft Nintendo de volgende DLC Fighter aangekondigd die naar Super Smash Bros. Ultimate komt.

En het is waarschijnlijk dat je erg verrast zult zijn te horen dat het niemand minder is dan Final Fantasy’s Sephiroth. Hij komt later in december naar de game.

video
play-rounded-fill

Over Sephiroth

Sephiroth is de belangrijkste antagonist van Final Fantasy VII en Final Fantasy VII Remake en een van de belangrijkste antagonisten in zijn uitgebreide universum. In spin-off optredens wordt Sephiroth afgeschilderd als de aartsvijand van Cloud Strife en wordt hij gezien als een symbool van het onrustige verleden van Cloud dat hem achtervolgt. Sephiroth is een voormalige beroemde SOLDAAT die verdraaid raakte.

Voordat hij uit de gratie viel, was Sephiroth een van de meest geprezen succesverhalen van het SOLDIER-programma van de Shinra Electric Power Company.

Zijn successen op het slagveld tijdens de conflicten rond Shinra’s streven naar wereldwijde overheersing leidden tot zijn status als beroemde oorlogsheld en posterboy voor zowel het Shinra Military als het SOLDIER-programma van het bedrijf. Toen hij hoorde van zijn ware afkomst, werd hij gek, waardoor hij werd gedreven door een verlangen om de wereld te vernietigen.

Sephiroth is kort een partijlid tijdens een flashback in de originele Final Fantasy VII, en is zowel de voorlaatste als de laatste baas.

We zullen binnenkort meer van zijn vaardigheden te zien krijgen als de eenvleugelige engel, Sephiroth uit de Final Fantasy-serie, later deze maand toetreedt als een DLC-vechter! Stem af om 14.00 uur PT op 17-12 voor een presentatie van regisseur Masahiro Sakurai over de DLC-vechter, inclusief de releasedatum!

Ad