Super Smash Bros. Ultimate Final Fantasy’s Sephiroth presentatie samenvatting

Super Smash Bros. Ultimate Final Fantasy’s Sephiroth presentatie samenvatting

Super Smash Bros.Ultimate-producer Masahiro Sakurai hield een speciale presentatie voor het nieuwste DLC-personage: Sephiroth uit de Final Fantasy-serie!

Je kunt nu de video van 37 minuten inhalen. Daarin beschrijft Sakurai veel belangrijke aspecten van de uitgebreide moveset van het personage, zijn explosieve podium en nog veel meer!

video

Over Sephiroth in Super Smash Bros. Ultimate

Sephiroth, de favoriete schurk uit de FINAL FANTASY-serie, daalt uit de hemel met zijn glanzende zwaard in de hand om zich bij de Super Smash Bros. Ultimate-game aan te sluiten als de nieuwste speelbare DLC-jager. Op 22 december, Fighters Pass Vol. 2 – Challenger Pack 8 wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch-game en bevat Sephiroth als speelbare jager.

Het bevat ook een nieuw podium gebaseerd op de Northern Cave-setting en negen muzieknummers, waaronder ‘One-Winged Angel’, die veel videogamefans zeker in hun hoofd zingen terwijl ze dit lezen. Challenger Pack 8 is onderdeel van Fighters Pass Vol. 2, die kan worden gekocht voor $ 29,99 en ook Min Min van de ARMS-game, Steve & Alex van Minecraft en nog drie nog aan te kondigen vechters bevat zodra ze uitkomen.

Challenger Pack 8 kan ook afzonderlijk worden gekocht voor $ 5,99.

Releasedatum

Sephiroth wordt op 22 december gelanceerd als onderdeel van Challenger Pack 8, maar fans kunnen de jager vroegtijdig ontgrendelen door deel te nemen aan een speciale baasgevecht in de game. Door de DLC vooraf te bestellen (afzonderlijk of als onderdeel van Fighters Pass Vol. 2), kunnen spelers deelnemen aan de speciale in-game Sephiroth Challenge die later vandaag begint.

Als spelers de uitdaging voltooien op een moeilijkheidsgraad voordat de jager officieel wordt vrijgegeven, kunnen ze Sephiroth, de Northern Cave-fase en de extra muziektracks vroegtijdig ontgrendelen!

In de nieuwe video leidde Masahiro Sakurai, de maker van de Super Smash Bros.-serie, kijkers door een gedetailleerd overzicht van Sephiroth, inclusief zijn verhuisset, een eerste blik op zijn nieuwe podium en andere nieuw toegevoegde content. </ p>

Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing van Nintendo of America

Super Smash Bros. Ultimate continues to be the largest gathering of characters in video game history. Every time new content is added to the game, it gives players even more ways to play, more strategies to perfect and more video game history to reminisce about.

Sephiroth voegt zich bij Cloud als een andere speelbare vechter uit de FINAL FANTASY-serie. Maar hun speelstijlen zijn verre van vergelijkbaar. Hoewel ze allebei zwaarden bezitten, is er niet veel te vergelijken met het bereik van Sephiroths legendarische Masamune.

Hij is ook een veel lichtere jager, biedt snelle bewegingen, maar is groter en vatbaarder voor aanvallen van tegenstanders. Met behulp van een combinatie van krachtige en snel bewegende schuine strepen, luchtaanvallen, magische spreuken en worpen vormen Sephiroth en zijn machtige Masamune een formidabel paar tegen Cloud en de tientallen andere Super Smash Bros. Ultimate-jagers.

Noordelijke grot

De nieuwe fase die is opgenomen in Challenger Pack 8 is gebaseerd op de Northern Cave, een iconische locatie uit de FINAL FANTASY-serie waar een climaxgevecht met Sephiroth plaatsvindt. Fans van FINAL FANTASY zullen verrukt zijn om bekende beelden te zien tijdens gevechten op het podium, waaronder de almachtige oproep Meteor en Holy, evenals het luchtschip Highwind.

Fans zullen ook opmerken dat, aangezien Sephiroth zelf een videogamebaas is, zijn Classic Mode-reis in Super Smash Bros.Ultimate hem door een reeks gevechten leidt tegen verschillende bazen, waaronder Dracula uit Castlevania, Ganon uit The Legend of Zelda, Rathalos uit de Monster Hunter-games en zelfs Galleom uit Super Smash Bros. Brawl.

Naast de twee FINAL FANTASY-muziektracks die al in Super Smash Bros.Ultimate zijn opgenomen, voegt Challenger Pack 8 negen nieuwe tracks toe, waarmee het totaal aan FINAL FANTASY-muziektracks in de game op 11 komt. Challenger Pack 8 bevat ook een speciaal Spirits Board geïnspireerd op de FINAL FANTASY-serie, inclusief Spirits gebaseerd op klassieke personages Aerith, Tifa en Barret.

Ad