Super Smash Bros. Ultimate Kazuya presentatie samenvatting

Super Smash Bros. Ultimate Kazuya presentatie samenvatting

Heb je de speciale presentatie voor het nieuwste DLC-personage van Super Smash Bros. Ultimate gemist? Laten we het dan samenvatten. Omdat de volledige presentatie met Kazuya van Tekken nu beschikbaar is om te bekijken.

Hierin beschrijft Sakurai veel belangrijke aspecten van de unieke bewegingen van het duivelse personage, zijn nieuwe fase en meer!

video

Wraak is een gerecht dat het beste koud geserveerd wordt op de podia van Super Smash Bros. Ultimate!

Op 29 juni voegt de wraakzuchtige Kazuya Mishima uit de TEKKEN-vechtgameserie zich bij de Super Smash Bros. Ultimate-game voor het Nintendo Switch-systeem als onderdeel van de Challenger Pack 10 DLC, die ook een nieuw podium en een selectie van muziek bevat tracks uit de decennialange TEKKEN-franchise.

In een video gehost door Masahiro Sakurai, gaf de regisseur van de Super Smash Bros.-serie een diepe duik in de bewegingen van de nieuwe jager, evenals een gedetailleerd overzicht van de nieuwe Mishima Dojo-fase.

Challenger Pack 10

Challenger Pack 10 maakt deel uit van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2, die kan worden gekocht voor $ 29,99 en bevat ook Min Min uit de ARMS-game, Steve & Alex uit Minecraft, Sephiroth uit de FINAL FANTASY-serie, Pyra/Mythra uit de Xenoblade Chronicles 2-game en een nog aan te kondigen vechter die later dit jaar uitkomt. Challenger Pack 10 kan ook apart worden gekocht voor $ 5,99.

“Met de toevoeging van Kazuya Mishima van TEKKEN komt er weer een langlopende, historische videogamefranchise bij de selectie van Super Smash Bros. Ultimate”, zegt Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing van Nintendo of America. “De nieuwe vechters die via DLC in Super Smash Bros. Ultimate zijn geïntroduceerd, bieden spelers nog meer manieren om het uit te vechten, met extra strategieën om te perfectioneren en nieuwe vaardigheden om te leren.”

Tekken X Super Smash Bros. Ultimate

Kazuya Mishima debuteerde meer dan 25 jaar geleden in de originele TEKKEN-game en is een van de meest herkenbare gezichten in de legendarische vechtgameserie. Kazuya verhuist van de arena’s van TEKKEN, waar spelers de ruimte tussen personages moeten begrijpen en zich moeten concentreren op waar ze hun tegenstanders in een 3D-vliegtuig moeten raken, naar de slagvelden van Super Smash Bros. Ultimate, waar spelers hun vijanden moeten aanvallen via 2D-hoogten en -afstanden . Vanwege deze verandering in gameplay-dimensies pronkt Kazuya met een speciale set vaardigheden in Super Smash Bros. Ultimate in vergelijking met zijn TEKKEN-roots.

In Super Smash Bros. Ultimate lijken de belangrijkste aanvallen van Kazuya op zijn vechtbewegingen in TEKKEN, maar om hem de sprongen in de lucht, smash-aanvallen en speciale bewegingen te geven waar de Super Smash Bros.-serie bekend om staat, is zijn Devil’s Power in gebruik nemen. In latere games in de TEKKEN-serie kan Kazuya transformeren in een krachtige gevleugelde demon. Spelers zullen merken dat Kazuya deze Devil’s Power activeert voor verschillende sprongen, smash-aanvallen en speciale bewegingen in Super Smash Bros. Ultimate.

De nieuwe fase die spelers in Challenger Pack 10 ontvangen, Mishima Dojo, is de dojo van de Mishima-familie, met name Kazuya’s vader Heihachi. De dojo is in alle richtingen afgesloten, maar de muren en het plafond kunnen met krachtige aanvallen worden doorbroken, waardoor het podium in gevaarlijk terrein verandert. Zonder drijvende platforms is het Mishima Dojo-podium meer geaard dan veel andere podia in Super Smash Bros. Ultimate, wat nieuwe strategieën vereist als je erop vecht.

Na het downloaden van Challenger Pack 10 ontvangen spelers ook 39 muzieknummers uit de TEKKEN-serie, met een mix van nummers uit eerdere en recentere games in de franchise.

Wat is er nog meer toegevoegd?

Bovendien worden naast Kazuya Mishima nieuwe betaalde Mii Fighter-kostuums gelanceerd, waaronder Shantae, Lloyd Irving, Dante en Dragonborn.

Voor wie zich wil wapenen met nog meer Super Smash Bros.-plezier: er is een nieuwe Super Smash Bros. Ultimate-amiibo onderweg! Min Min, het vechtende noedelmeisje van ARMS, zal in 2022 te koop zijn bij geselecteerde retailers.