Super Smash Bros. Ultimate – Minecraft World Stage gedetailleerd

Super Smash Bros. Ultimate – Minecraft World Stage gedetailleerd

Nintendo heeft een speciale presentatie van Masahiro Sakurai gepubliceerd over de Minecraft DLC voor Super Smash Bros. Ultimate.

In de video onthulde Sakurai het ‘Minecraft World’-podium dat de serie met verbazingwekkende details weergeeft. Het fietst niet alleen tussen zes van de belangrijkste biomen van het spel, het bevat ook vernietigbare blokken in de omgeving en veel van de geliefde mobs uit de serie.

video
play-rounded-fill

Minecraft World

Het podium speelt zich af in Minecraft’s Overworld en heeft een grotendeels standaard ontwerp, namelijk een plat platform met randen die doorlopen tot de onderste explosiezone. Langs het hoofdpodium zijn verschillende materialen voor mijnbouw te vinden.

Het beschikt over een dag / nacht-cyclus, en verschillende mobs kunnen op verschillende tijdstippen van de dag over het podium dwalen; ze hebben geen invloed op de gameplay.

Het podium laadt willekeurig in verschillende biomen, en het bioom bepaalt welke obstakels verschijnen. Alle obstakels kunnen worden vernietigd door aanvallen, inclusief mijnbouw, en zullen niet respawnen. De materialen die via mijnbouw op het hoofdpodium worden gevonden, zullen echter altijd hetzelfde zijn, ongeacht het bioom.

Overige details

  • Het bioom van de vlakte is standaard en bevat een stadje dorpelingen die landarbeid verrichten. ‘S Nachts trekken de dorpelingen zich terug in hun huizen en komen monsters tevoorschijn, die vlam vatten en’ s ochtends verbranden, waarbij ze de cyclus herhalen.
  • In het berkenbos staan ​​schapen en koeien. Er zijn twee platforms op verschillende niveaus verborgen tussen berkenbomen.
  • De savanne heeft acaciabomen en een platform verborgen met een boom.
  • De taiga omvat dorpelingen, bemoste steen en een naaldboom.
  • De besneeuwde toendra omvat dorpelingen en een iglo in het midden.
  • De stenen wal omvat een enkel platform en een onregelmatige steenformatie in het midden.