Super Smash Bros. Ultimate – Mishima Dojo Stage

Super Smash Bros. Ultimate – Mishima Dojo Stage

Super Smash Bros. Ultimate Kazuya DLC kwam met het Mishima Dojo-podium waarin spelers vechten in de iconische dojo van Heihachi. Hoewel het in het begin al relatief in verval is, kunnen spelers ervoor zorgen dat de muren en het dak instorten met voldoende gevechtskracht!

De Mishima Dojo

De lay-out van het Mishima Dojo-podium is voornamelijk vlak, met muren en plafonds die de linker-, rechter- en bovenste explosiezones blokkeren. Deze kunnen worden verbroken door te worden aangevallen of als een jager erop wordt gelanceerd, met een speciale zoom die meestal plaatsvindt in het laatste geval.

Nadat ze kapot zijn gegaan, zullen ze zichzelf herstellen nadat een bepaalde tijd is verstreken. Heihachi Mishima is te zien voor het grote Fudō Myōō-beeld in het midden van het podium, met zijn gezicht weg van de actie en zijn armen gekruist.

Als de jagers de muren en het plafond raken, reageert hij daarop door naar links en rechts te kijken, afhankelijk van welke muren en plafonds de jagers raken. Hij zal opstaan, zijn armen over elkaar slaan en reageren op KO’s zodra delen van de muren en plafonds zijn gebroken.

Er is een kleine inscriptie op de vloer die ruwweg vertaalt naar Kazumi en Heihachi. Dit is een verwijzing naar de overlevering van Tekken, waar beiden hun naam in de vloer kerfden als een symbool van hun liefde.