Super Smash Bros. Ultimate – Octopath Traveler + Paper Mario: The Origami King Spirits

Super Smash Bros. Ultimate – Octopath Traveler + Paper Mario: The Origami King Spirits

Nintendo heeft nog een set met voorheen beperkte spirits toegevoegd aan Super Smash Bros Ultimate. De 4 spirits van Octopath Traveler en 3 Paper Mario: The Origami King-spirits zijn permanent beschikbaar via het Spirit Board.

Deze twee sets spirits waren voorheen beperkt tot een evenement, waardoor spelers die gemist hadden een permanente kans kregen om ze te bemachtigen.

Wat zijn geesten?

Spelpersonages met vaardigheden die je vechters een boost kunnen geven in de strijd.

Krachtiger worden met sterke spirits

Vergroot de vaardigheden van je jager. Rust een jager uit met spirits om zijn speciale krachten te lenen.
U kunt er één tegelijk uitrusten. Primaire spirits verhogen de aanvalskracht van je jager.
Deze kunnen worden uitgerust met de lege sleuven van de primaire spirit. Ze kunnen je vechter extra vaardigheden geven.

Twee soorten sterke spirits

Primaire spirits versterken de fysieke vaardigheden van je jager, terwijl ondersteunende spirits nieuwe vaardigheden verlenen. Je zult niet geloven hoeveel verschillende spirits er zijn!

Primaire geesten

Je kunt een van deze spirits uitrusten tot een jager om zijn kracht te vergroten. Uw vechter kan erg krachtig worden, afhankelijk van de spirit die u gebruikt.

Ondersteun geesten

Afhankelijk van de primaire spirit die je uitrust, kun je mogelijk meerdere ondersteunende spirits uitrusten. Ondersteunende spirits zijn beschermende spirits die je jager speciale vaardigheden geven.

Versla je tegenstanders om nieuwe spirits te verzamelen!

Vecht tegen vijandige geesten

Vecht tegen een vijandelijke jager die wordt bestuurd door een spirit. Vecht tegen allerlei personages, op allerlei podia, met allerlei regels. Er zijn talloze verschillende gevechtssituaties!

Krijg die geest!

Als je de strijd wint, mag je je vaardigheid testen om kans te maken op het verzamelen van de spirit.

Kies verstandig sterke spirits

Primaire spirits hebben sterke punten op basis van hun type. Zorg ervoor dat u de juiste spirit kiest om een ​​voordeel te behalen ten opzichte van uw tegenstander.

Elk gevecht heeft zijn eigen voorwaarden – sommige hebben zelfs gevaren, zoals elektrische platforms of platforms die je jager in slaap laten vallen. Voorzie de juiste spirits voor de situatie!

Je krijgt betere beloningen voor het verslaan van sterke vijanden! Het loont om te vechten tegen spirit-teams met hogere vermogensniveaus.

Ad