Super Smash Bros. Ultimate Presentatie – Xenoblade Chronicles 2’s Pyra/Mythra

Super Smash Bros. Ultimate Presentatie – Xenoblade Chronicles 2’s Pyra/Mythra

Heb je de speciale presentatie voor het nieuwste DLC-personage van Super Smash Bros.Ultimate gemist? Laat ons je inhalen over Pyra en Mythra.

In de volledige presentatie van 37 minuten met: Pyra / Mythra uit Xenoblade Chronicles 2, beschrijft meneer Sakurai veel belangrijke aspecten van de unieke bewegingen van het twee-in-een personage, hun nieuwe podium en meer!

video
play-rounded-fill

Over Pyra / Mythra

Pyra / Mythra uit de game Xenoblade Chronicles 2 zal officieel toetreden tot de selectie van Super Smash Bros.Ultimate voor het Nintendo Switch-systeem. De vechter maakt deel uit van de Challenger Pack 9 DLC, die ook een nieuwe fase en een selectie muziektracks uit Xenoblade Chronicles 2 bevat.

In een video die eerder werd uitgebracht door Masahiro Sakurai, liep de regisseur van de Super Smash Bros.-serie door de nieuw toegevoegde vechtersset, inclusief een gedetailleerd overzicht van de nieuwe Cloud Sea of ​​Alrest-fase. Ga naar https://www.smashbros.com/en_US/

om de video in zijn geheel te bekijken.

Challenger-pakket 9

Challenger Pack 9 maakt deel uit van Super Smash Bros.Ultimate Fighters Pass Vol. 2, die kan worden gekocht voor $ 29,99 en ook Min Min van de ARMS-game, Steve & Alex van Minecraft, Sephiroth van de FINAL FANTASY-serie en nog twee nog aan te kondigen vechters bevat zodra ze uitkomen. Challenger Pack 9 kan ook afzonderlijk worden gekocht voor $ 5,99.

“Met de toevoeging van Pyra en Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 krijgen fans een twee-in-een-vechter die nieuwe strategielagen toevoegt aan hun Super Smash Bros. Ultimate-gameplay”, aldus Nick Chavez, Senior van Nintendo of America. Vice-president verkoop en marketing. “En aangezien Xenoblade Chronicles 2 ook op Nintendo Switch staat, kunnen fans die houden van de snelle actie van Pyra en Mythra in Super Smash Bros. Ultimate in dat uitgestrekte avontuur duiken om meer te weten te komen over de oorsprong van deze unieke vechters.” 

Over Xenoblade Chronicles 2

In Xenoblade Chronicles 2 is Pyra een legendarisch Blade, een levend wapen voor hoofdpersonage Rex. Na een reeks dramatische gebeurtenissen in het rollenspel, wordt Mythra geïntroduceerd als een andere persoonlijkheid die in Pyra is verzegeld. De twee personages, verbonden door het lot in het spel, zijn ook met elkaar verbonden op het slagveld van het Super Smash Bros.Ultimate-spel.

Pyra en Mythra zijn technisch gezien één vechter op het selectiescherm, maar spelers kunnen op elk moment tijdens de strijd tussen hen wisselen. Pyra is gespecialiseerd in kracht, terwijl Mythra uitblinkt in snelheid. Door te wisselen tussen de twee vechters, kunnen spelers jongleren met aanvallen met krachtige vaardigheden met Pyra en snel over het slagveld springen met Mythra. Deze strategische dubbele dans maakt Pyra / Mythra tot een unieke vechter in de Super Smash Bros. Ultimate-line-up.

Cloud Sea of ​​Alrest

Het nieuwe level dat spelers zullen ontvangen in Challenger Pack 9 heet Cloud Sea of ​​Alrest, gebaseerd op een van de meest herkenbare omgevingen in Xenoblade Chronicles 2. Het podium speelt zich af op de rug van Azurda, een enorm wezen dat erdoor zwemt de Zee van Wolken. Terwijl Azurda door de wereld reist, zien spelers bekende personages en bezienswaardigheden uit Xenoblade Chronicles 2, waaronder vliegende schepen, Titans en uitgestrekte koninkrijken. Personages uit Xenoblade Chronicles 2 zullen ook verschijnen, dus fans van de game moeten altijd uitkijken wie er opduikt.

Meer van Xenoblade Chronicles 2 en anderen

Momenteel bevat Super Smash Bros. Ultimate drie nummers van Xenoblade Chronicles 2, maar na het downloaden van Challenger Pack 9 stijgt dat aantal naar maar liefst 19. Bovendien verschijnen er naast Pyra / Mythra nieuwe betaalde Mii Fighter-kostuums, waaronder Arthur’s Armor and Helm uit de GHOSTS ‘N GOBLINS-serie, de Rathalos Armor and Helm, en de Hunter Armor and Helm uit de MONSTER HUNTER-serie.