Super Smash Bros Ultimate – Ring Fit Adventure en Animal Crossing: New Horizons Spirits permanent toegevoegd

Super Smash Bros Ultimate – Ring Fit Adventure en Animal Crossing: New Horizons Spirits permanent toegevoegd

Super Smash Bros. Ultimate hield twee spirit-evenementen die tijdelijk geesten van Ring Fit Adventure en Animal Crossing: New Horizons aan het spel toevoegden.

Die tijdelijke sterke drank is nu permanent aan het spel toegevoegd. Dit betekent dat spelers die ze de eerste keer hebben gemist, nu de kans krijgen om ze tegen te komen op het reguliere spiritboard.

Over Spirits

Spirits in Super Smash Bros. Ultimate zijn personages die hun fysieke vorm hebben verloren en fungeren als verzamelbare power-ups die kunnen worden uitgerust voor jagers om ze speciale vaardigheden te geven in de strijd.

Ze zijn prominent aanwezig in de Adventure-modus van de game, World of Light, waar de meeste personages behalve de speelbare vechters zelf worden teruggebracht tot deze vorm door desintegratie na de aanval van Galeem.

Spirits bestaan ​​uit fictieve personages, wezens en objecten uit Nintendo-videogames, zowel die welke intern door het bedrijf zijn geproduceerd als die van derden voor Nintendo-systemen. Daarom lijken ze op de stickers van Super Smash Bros. Brawl en de uitrusting van Super Smash Bros. voor Nintendo 3DS en Super Smash Bros. voor Wii U, en vervangen ze daarom ook trofeeën van eerdere versies van de game.