Super Smash Bros Ultimate – Sakuna: Of Rice and Ruin spirit event

Super Smash Bros Ultimate – Sakuna: Of Rice and Ruin spirit event

Nintendo heeft via het Super Smash Bros Ultimate Japanese Twitter-account bevestigd dat het volgende spirit-evenement gebaseerd zal zijn op Sakuna: Of Rice and Ruin.

Je kunt drie geesten claimen als je succesvol bent. De drie geesten zijn Sakuna, Kokorowa, Tama. Het Super Smash Bros Ultimate Sakuna: Of Rice and Ruin spirit-evenement begint op vrijdag 16 juli.

Over Sakuna: Of Rice and Ruin

Sakuna: Of Rice and Ruin is een gloednieuwe titel van Edelweiss, het getalenteerde indieteam achter de veelgeprezen titel Astebreed. Sakuna: Of Rice and Ruin vertegenwoordigt een geheel nieuwe richting voor deze veelgeprezen ontwikkelaar, waarbij side-scrolling-actie wordt gecombineerd met diep knutselen en landbouwsimulatie.

Spelers nemen de rol aan van Sakuna, een trotse maar eenzame oogstgodin die met een groep uitgestoten mensen naar een gevaarlijk eiland wordt verbannen. Terwijl ze het eiland temt door demonen te verslaan in prachtige, mysterieuze natuurlijke omgevingen, zal ze ook een thuis vinden in een bergdorp, en bewijzen dat ze haar titel waardig is door rijst te oogsten en het leven van mensen te verbeteren.

Naast een liefdesbrief aan de Japanse mythologie, is Sakuna: Of Rice and Ruin een ode aan de kunst van het verbouwen van rijst en een boeiende simulatie van het ambacht achter de landbouw.

  • Verfijnde zijwaarts scrollende platformactie
  • Sakuna gebruikt landbouwwerktuigen als wapens, waarbij ze sterke, zwakke en speciale aanvallen aan elkaar koppelt om dierlijke demonen uit te schakelen, en combineert dit met haar ‘hemelse sjaal’: een magisch item waarmee ze verre platforms en vijanden kan vastgrijpen.
  • Gedetailleerde gameplay in 3D-simulatiestijl
  • Het dorp dient als uitvalsbasis voor het maken van wapens, het koken van voedsel en het verbouwen van rijst door gedetailleerde stappen te volgen van planten tot oogsten gedurende de seizoenen, de uiteindelijke oogst verbeteren en Sakuna’s gevechtsvaardigheden aanscherpen.
  • Prachtige omgevingen en vijanden geïnspireerd door Japanse legende
  • In een nauwgezet onderzocht verhaal waarin de Japanse geschiedenis en legende zijn verwerkt, neemt de heldin het op tegen talloze soorten demonen, groot en klein, terwijl ze gedetailleerde landschappen doorkruist die rijk zijn aan de iconografie van klassieke Japanse mythen en legendes.
  • Een ontroerend verhaal over het vinden van iemands plek
  • Door haar leven in het dorp zal Sakuna steeds meer leren over haar menselijke metgezellen en hopelijk helpen ze manieren te vinden om hun ziel te genezen.
Ad