Super Smash Bros Ultimate – Snelst verkopende Nintendo console game ooit!!

Super Smash Bros Ultimate – Snelst verkopende Nintendo console game ooit!!

Met 74 speelbare vechters, meer dan 100 stages, meer dan 800 muzieknummers en nog veel meer, is Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch niet alleen de grootste crossover in de geschiedenis van games.

Het is de snelst verkopende game die ooit is uitgebracht voor een Nintendo-thuisconsole in Europa *, waardoor de verkoop van titels als The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey en Mario Kart 8 Deluxe, die allemaal zijn verzonden, wordt overtroffen 10 miljoen exemplaren tot nu toe.

Super Smash Bros is Ultimate

De nieuwe game – met actievolle gevechten tussen populaire gamekarakters als Mario, Link uit The Legend of Zelda-serie, Donkey Kong en nog veel meer – werd wereldwijd gelanceerd op 7 december en heeft al een recordbreuk gemaakt.

De totale Europese omzet in de eerste drie dagen van het spel was bijna 30% hoger dan die van Mario Kart Wii, die wereldwijd meer dan 37 miljoen exemplaren ging verzenden. Samen met de sterke verkoop in de detailhandel is Super Smash Bros. Ultimate ook het snelst verkopende spel in de Nintendo eShop ooit.

video

Super Smash Bros. Ultimate is exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch, de unieke thuisconsole van Nintendo waarmee je altijd en overal met iemand kunt spelen.

Nu komt het tweede kerstseizoen en gedreven door titels als Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Pokémon: Let’s Go, Eevee !, Super Mario Party en meer, Nintendo Switch heeft een groeiende catalogus van meer dan 1.000 titels, voor alle smaken en ervaringsniveaus.

Na slechts 20 maanden op de markt zijn er vijf van de tien best-ooit Europese home console-softwarelanceringen van Nintendo op Nintendo Switch **: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, Pokémon: Let’s Ga, Pikachu! / Pokémon: Let’s Go, Eevee !, en nu maken Super Smash Bros. Ultimate allemaal deel uit van het brede scala aan games voor iedereen op Nintendo Switch.

Nintendo of Europe COO Stephan Bole

Super Smash Bros. Ultimate is the biggest Super Smash Bros. ever, and not only is it the fastest-selling game in the series we’ve ever seen in Europe, it’s become our fastest-selling home console game ever.   Nintendo Switch owners have a lot to look forward to in 2019, including new games in the Animal Crossing and Pokémon series, Yoshi’s Crafted World, Fire Emblem: Three Houses, and more.

Super Smash Bros. Ultimate is nu verkrijgbaar bij retailers en in de Nintendo eShop, en in een beperkte hardware-bundel, compleet met Joy-Con controllers en dock en een downloadcode voor de game.

* Gebaseerd op de interne verkoopcijfers van Nintendo. Bevat solus en bundeleenheden die in de detailhandel worden verkocht en downloadversies in de Nintendo eShop.

** Gebaseerd op Nintendo’s eigen interne verkoopcijfers van de eerste drie dagen in de verkoop van elke titel.