Super Smash Bros. Ultimate – Sora aangekondigd als laatste DLC vechter

Super Smash Bros. Ultimate – Sora aangekondigd als laatste DLC vechter

Sinds de Super Smash Bros. Ultimate-game die in 2018 voor het Nintendo Switch-systeem werd gelanceerd, hebben spelers meer dan 2,2 miljard uur in de vele modi van de game gestoken, bestaande uit 11,7 miljard offline wedstrijden en 7,8 miljard online multiplayer-gevechten.

De all-star game heeft ook tal van extra vechters, podia en stukken legendarische muziek uit de hele geschiedenis van videogames verwelkomd als onderdeel van de robuuste Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass DLC.* Op 18 oktober, staande naast vechters als Mario, Zelda, PAC-MAN, Sonic, Snake en Cloud, de volgende geliefde held uit de wereld van videogames neemt zijn plaats in als laatste toevoeging aan deze historische line-up.

Met een dozijn vechters die zijn toegevoegd sinds de game werd gelanceerd, heeft Super Smash Bros. Ultimate nu in totaal 86 vechters verspreid over de hele geschiedenis van videogames, waardoor spelers een ongekende hoeveelheid gameplay-keuzes en opties hebben.

De laatste vechter is hier

In een video gehost door Masahiro Sakurai, onthulde de regisseur van de Super Smash Bros.-serie dat Sora uit de KINGDOM HEARTS-serie de laatste DLC-jager zal zijn die op 18 oktober aan Super Smash Bros. Ultimate wordt toegevoegd. -jarige reis van nieuwe vechters door de geschiedenis van videogames die zich bij de selectie van de game voegen.

video
play-rounded-fill

De iconische Keyblade-wielder wordt op 18 oktober aan de game toegevoegd, plus verschillende games in de KINGDOM HEARTS-serie komen in de toekomst naar de Nintendo Switch

Sora maakt deel uit van de Challenger Pack 11 DLC, die ook een nieuwe fase en een selectie van muzieknummers uit de KINGDOM HEARTS-franchise bevat. De videopresentatie bood een diepe duik in de bewegingsset van de nieuwe jager, evenals een gedetailleerd overzicht van het nieuw toegevoegde Hollow Bastion-podium. Ga naar https://www.smashbros.com/en_US/

om de video in zijn geheel te bekijken

Challenger Pack 11

Challenger Pack 11 maakt deel uit van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2*, die kan worden gekocht voor een adviesprijs van $ 29,99 en bevat ook Min Min uit de ARMS-game, Steve & Alex uit Minecraft, Sephiroth uit FINAL FANTASY VII, Pyra/Mythra uit de Xenoblade Chronicles 2-game en Kazuya uit de TEKKEN franchisenemer. Challenger Pack 11 kan ook apart worden gekocht voor $ 5,99.

Nick Chavez, Senior Vice President of Sales Marketing and Communications bij Nintendo of America

Having a fan-favorite character like Sora join the ranks of Super Smash Bros. Ultimate is the perfect way to close out the Fighters Pass expansions. With a dozen fighters added since the game launched, Super Smash Bros. Ultimate now boasts 86 total fighters spanning the entire history of video games, giving players an unprecedented amount of gameplay choices and options.

Over Sora

De hoofdpersoon van de KINGDOM HEARTS-serie is Sora, een jonge jongen die het iconische Keyblade hanteert en de werelden van Disney en Pixar doorkruist, vechtend tegen vijanden die bekend staan ​​als de Heartless om de duisternis te overwinnen en de vrede in de rijken te herstellen. Zijn kenmerkende uiterlijk en luchtbewegingen van de KINGDOM HEARTS-games gaan perfect over naar de slagvelden van Super Smash Bros Ultimate, en bieden een benaderbare jager met een uniek gevoel waarmee Sora zich in zijn eentje onderscheidt.

Geïnspireerd door zijn bewegingen in KINGDOM HEARTS, blinkt Sora uit in vechten in de lucht wanneer ze hem speelt in Super Smash Bros. Ultimate. Zijn sprongen zijn hoog en zijn bewegingen zijn licht en zacht. Hoewel hij gemakkelijk door tegenstanders kan worden gelanceerd, maken Sora’s krachtige, op combo’s gebaseerde aanvallen met zijn machtige Sleutelzwaard hem tot een formidabele uitdager.

Met een reeks intuïtieve druk op de knop kan Sora allerlei verschillende combo’s uitvoeren met zijn Sleutelzwaard, of het nu gaat om directe aanvallen, luchtbewegingen of zijwaartse smashes. Hij kan ook magie gebruiken, net als in KINGDOM HEARTS. Fans zullen de spreuken Firaga, Thundaga en Blizzaga herkennen, die op verschillende manieren kunnen worden ontketend om het slagveld te bedekken met een reeks indrukwekkende treffers. Sora kan ook zijn Final Smash activeren, genaamd “Sleutelgat verzegelen”, om zijn waardige tegenstanders de lucht in te sturen.

Nieuwe fase

Het nieuwe level dat spelers in Challenger Pack 11 krijgen, is Hollow Bastion. Fans van de KINGDOM HEARTS-serie zullen deze vertrouwde locatie, die veel voorkomt in veel games van de franchise, onmiddellijk herkennen. Het dynamische podium bevat één platform in het midden en naarmate de strijd ten einde loopt, reizen spelers naar een speciaal gebied dat is geïnspireerd op Dive to the Heart met beelden van enkele bekende gezichten uit de KINGDOM HEARTS-serie.

Muziek

Na het downloaden van Challenger Pack 11 ontvangen spelers ook negen muzieknummers uit de KINGDOM HEARTS-serie. Een extra muzieknummer, Dearly Beloved -Swing Version, zal aan deze game worden toegevoegd voor degenen die KINGDOM HEARTS Melody of Memory hebben gespeeld. Er wordt ook een nieuw Spirit Board toegevoegd met personages uit KINGDOM HEARTS zoals Riku, Kairi en Roxas. Daarnaast zullen nieuwe betaalde in-game kostuums voor de Mii Fighter, waaronder Doom Slayer, Octoling Wig en Judd Hat, afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Kingdom Hearts-spellen

Ten slotte bevatte de presentatie ook een verrassende aankondiging dat verschillende games in de KINGDOM HEARTS-serie als cloudtitels naar het Nintendo Switch-systeem zullen komen, waaronder KINGDOM HEARTS – HD 1.5 + 2.5 ReMIX – Cloud Version, KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Hoofdstuk Proloog Cloud-versie en KINGDOM HEARTS III + Re Mind Cloud-versie. Meer informatie over deze games, inclusief hun releasedatums op Nintendo Switch, wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Ga voor meer informatie over Super Smash Bros. Ultimate naar https://www.smashbros.com/en_US/, of https://smashbros.nintendo.com/buy/dlc/ om de Fighters Pass-DLC van de game te kopen.

Ad