Super Smash Bros. Ultimate – Versie 11.0.0 update spoedig

Super Smash Bros. Ultimate – Versie 11.0.0 update spoedig

Nintendo heeft aangekondigd dat er binnenkort een nieuwe update voor Super Smash Bros. Ultimate beschikbaar zal zijn. De update brengt de game naar versie 11.0.0 en bevat vermoedelijk verschillende bugfixes en andere aanpassingen aan de game.

Het is ook zeer waarschijnlijk dat deze update zal worden toegevoegd aan de onlangs aangekondigde Pyra / Mythra DLC, enige tijd nadat de heer Sakurai zijn online presentatie voor het personage organiseert op 4 maart 2021.

video

Een diepgaande blik op de nieuwe Super Smash Bros.Ultimate DLC-vechter, Pyra / Mytha, met regisseur Masahiro Sakurai. Hij zal ook de releasedatum van de vechter onthullen! De presentatie duurt ongeveer 35 minuten en er zullen geen nieuwe aankondigingen van vechter zijn.

Replay data backup

Zoals altijd moeten spelers hun herhalingen van eerdere wedstrijden converteren om ze op te slaan, aangezien herhalingen van eerdere versies na de update niet compatibel zullen zijn. Spelers kunnen dit doen vanuit het hoofdmenu door naar Kluis -> Herhalingen -> Gegevens opnieuw afspelen -> Converteren naar video te gaan.