Super Smash Bros. Ultimate – Versie 3.1.0 deze week

Super Smash Bros. Ultimate – Versie 3.1.0 deze week

Nintendo heeft officieel aangekondigd dat Super Smash Bros. Ultimate ergens deze week naar versie 3.1.0 zal worden geüpdatet.

Wat is er nieuw in 3.1.0?

De inhoud van de update is grotendeels een mysterie, maar Nintendo was niet helemaal stil over de kwestie. Volgens het officiële Nintendo Versus-account bevat de update “vechtersaanpassingen”.

Over Super Smash Bros. Ultimate

Iedereen is hier!

Nieuwe vechters, waaronder Inkling uit de Splatoon-serie, Ridley uit de Metroid-serie, Castlevania’s Simon Belmont en Isabelle van Animal Crossing, maken hun debuut in de Super Smash Bros.-serie naast elke Super Smash Bros.-jager in de serie … OOIT!

3 … 2 … 1 … GO!

Veel plezier bij het lanceren van je tegenstanders van het podium in de ultieme actiegame. Snellere gevechten, nieuwe items, nieuwe aanvallen, nieuwe verdedigingsopties, technieken en meer zorgen ervoor dat de strijd woedt, of je nu thuis of onderweg bent.

Plezier voor iedereen!

Meerdere modi en opties betekenen dat iedereen kan spelen. Selecteer in Smash je levels, stel de regels in en speel met maximaal acht spelers totaal. Of maak een team van drie of vijf vechters en neem het squadron van je tegenstander een voor een op in Squadestaking. En dat is nog maar het begin!

Ad