Super Smash Bros. Ultimate Versie 9.0.0 – Komende week

Super Smash Bros. Ultimate Versie 9.0.0 – Komende week

Super Smash Bros. Ultimate ontvangt binnenkort de update van versie 9.0.0, die Steve van Minecraft officieel toevoegt als een nieuwe DLC-vechter, samen met een aantal andere oplossingen.

Maak een back-up van je herhalingen

Nintendo heeft een herinnering gedeeld dat spelers stappen moeten ondernemen om hun afspeelgegevens op te slaan voordat deze update arriveert. Elke keer dat Super Smash Bros. Ultimate belangrijke updates zoals deze ontvangt, worden afspeelgegevens van eerdere versies incompatibel.

Maak je klaar voor Steve

Maar natuurlijk wordt Steve de belangrijkste attractie. Laten we eens kijken naar zijn moveset;

De basis: net als in Minecraft kunnen spelers de aanvalsknop ingedrukt houden om te lopen terwijl ze herhaaldelijk met een zwaard, bijl of houweel zwaaien. Deze aanvallen hebben een kort bereik, maar een groot bereik. Deze tools kunnen ook worden gebruikt voor nieuwe vaardigheden in de Super Smash Bros.-franchise: Mine, Craft en Create Block.

De mijne: tijdens gevechten kunnen Steve en Alex hun gereedschap gebruiken om in de grond of muren van elke fase te graven om materialen te extraheren. De materialen die worden gevonden – vuil, hout, steen, ijzer, goud en diamant – zijn afhankelijk van het type oppervlak waar Steve en Alex in graven. Graaf bijvoorbeeld in de bomen van Kongo Jungle en spelers zullen een overvloed aan hout vinden, terwijl ijzer kan worden ontdekt op het Corneria-podium.

Knutselen: na het minen kunnen spelers knutselen met de materialen die ze hebben verzameld. De gereedschappen van Steve en Alex hebben een beperkte duurzaamheid en kunnen breken, dus het maken van nieuwe gereedschappen is van vitaal belang om een ​​voorsprong op het slagveld te behouden. Door voor een knuttafel te gaan staan, die op het podium zal verschijnen, kunnen spelers materialen gebruiken om deze gereedschappen te maken: hoe waardevoller het materiaal, hoe krachtiger de tool.

Blok maken: een andere zet die Steve en Alex kunnen gebruiken, is Blok maken. Door deze vaardigheid te activeren, zullen spelers, nou ja, een blok creëren. Deze blokken kunnen worden gestapeld en strategisch worden geplaatst als verdedigingsmanoeuvres. Blokken gebruiken ook materialen, zoals knutselen, dus spelers zullen door moeten gaan met mijnen om hun materiaalvoorraad op peil te houden

De Final smash van Steve en Alex

Final Smash: de explosieve Final Smash van Steve en Alex heet House of Boom. Na het vernietigen van de Smash Ball, zullen spelers een gigantische piston oproepen, die tegenstanders naar het House of Boom laat vliegen. Van daaruit zullen de iconische Creepers van Minecraft een explosie veroorzaken die enorme schade aanricht.