Super Smash Bros Ultimate x Tekken – Kazuya Mishima voegt zich bij de strijd

Super Smash Bros Ultimate x Tekken – Kazuya Mishima voegt zich bij de strijd

De nieuwste aankondiging van Super Smash Bros Ultimate is niemand minder dan de legendarische Kazuya Mishima uit de geliefde Tekken-franchise.

Het personage voegt zich bij de andere eerder uitgebrachte DLC-personages in de nieuwste Fighter Pass. Op 26 juni kun je een showcase bekijken die meer gameplay laat zien en hoe de sets van personages veranderen met Mr. Sakurai.

video
play-rounded-fill

Video credits; Gamespot

Wanneer komt Kauzya beschikbaar voor Super Smash Bros Ultimate?

We weten nog niet wanneer Kazuya wordt uitgebracht, maar we zullen waarschijnlijk meer te weten komen tijdens de Sakurai Presents-livestream die op 28 juni om 10.00 uur Eastern plaatsvindt.

Op basis van de releasepatronen van eerdere Super Smash Bros.-personages, vermoeden we dat Kazuya binnen 10 dagen na de première van die showcase live zal zijn. Een releasedatum voor Kazuya begin of half juli lijkt ongeveer goed.

Kazuya is uniek

De belangrijkste aantrekkingskracht van Kazuya’s opname in Super Smash Bros. Ultimate is dat dit in wezen de eerste keer is dat een personage met een meer traditionele vechtgame-moveset kan worden gespeeld in Nintendo’s unieke vechtgame. Terwijl andere soortgelijke iconen zoals Street Fighter’s Ryu en King of Fighters’ Terry Bogard bestaan ​​in Smash Ultimate, werd hun aanvalsbasis verminderd om overeen te komen met alle andere vechters op het roster.

Kazuya’s Tekken 7-moveset is grotendeels gerepliceerd in Smash.Nintendo/Bandai Namco

Dat is in tegenstelling tot bijvoorbeeld Terry, die vergelijkbare variaties op tilt, aanval en smash heeft zoals elke andere jager, Kazuya heeft bijna drie dozijn bewegingen die rechtstreeks uit de Tekken 7-opdrachtlijst van het personage zijn geript. Terry en Ryu kunnen hun meest iconische aanvallen uitvoeren in Smash, maar deze spiegeling van Kazuya lijkt veel gedetailleerder.

Ironisch genoeg tart deze gedetailleerde benadering Sakurai’s denkwijze over Smash-ontwikkeling vanaf 2013.

“Het belangrijkste kenmerk waar we naar kijken in Smash Bros. is: ‘Wat brengt dit personage voor Smash Bros. dat andere personages niet hebben?'”, zei Sakurai in een GamesTM-interview bijna acht jaar geleden. “Als je kijkt naar… iemand uit een vechtgame, en mensen vinden het leuk om met dit personage te vechten, vanuit mijn oogpunt, dan is het als ‘Deze man doet wat deze man al doet.

Hij vervult de rol die dit personage al heeft. Dus hoewel je dit personage misschien leuk vindt en hij interessant is, gaat dat hier niet echt goed samen.” Sakurai heeft dus gereageerd door Kazuya toe te voegen in een rol die enigszins lijkt op de rol die hij momenteel in zijn originele serie vervult.

Trouw aan Kazuya’s duivelse manieren, heeft hij ook het vermogen om ook voor bepaalde bewegingen in een duivel te veranderen, zoals de iconische Air Inferno. Deze verandering zal de vechtmogelijkheden van Kazuya waarschijnlijk verder compliceren.

FINAL SMASH

Kazuya’s Final Smash is een golf van balken. Nintendo/Bandai Namco

Het is voorspelbaar dat Kazuya’s Final Smash het personage volledig in de Duivel transformeert terwijl een spervuur ​​van stralen uit zijn lichaam stroomt. Die stralen zullen vijanden alle kanten op laten vliegen.