Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros Ultimate

Nintendo heeft aangekondigd dat de uiteindelijke titel voor Super Smash Bros op de Nintendo Switch Super Smash Bros Ultimate heet.

Hoewel niet alle personages zijn onthuld, zijn er veel terugkerende personages waaronder Snake uit de Metal Gear Solid-franchise. Nintendo heeft verklaard dat elke jager is teruggekeerd!

video
play-rounded-fill

Meer over Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate zal elke afzonderlijke jager omvatten die ooit in de serie bijna twee decennia is vertoond, waardoor het een van de grootste crossover-evenementen in de geschiedenis van games is. Fans kunnen genieten van terugkerende favorieten zoals Ice Climbers en Pokémon Trainer, evenals nieuw aangekondigde vechters zoals Ridley uit de Metroid-serie en Inkling uit de Splatoon-serie.

De game ondersteunt verschillende controlleropties, waaronder Nintendo GameCube-controllers (origineel of nieuw ontworpen), Joy-Con-controllers of de Nintendo Switch Pro-controller. Met Nintendo Switch kunnen spelers neerstrijken waar en wanneer ze maar willen in Handheld- of Tabletop-modus terwijl ze online spelen.

Super Smash Bros. Ultimate combineert vele satges en nieuwe items, met een gameplay die het voor spelers van elk niveau mogelijk maakt om in te springen. Alle huidige Amiibo-figuren uit de Super Smash Bros.-serie zijn compatibel met het spel en elk amiibo-figuur van een jager van andere serie zal ook worden ondersteund. Super Smash Bros. Ultimate gaat op 7 december van start, exclusief voor Nintendo Switch.

Het wordt ontwikkeld door Nintendo, Sora, Ltd. en BANDAI NAMCO Studios en wordt geregisseerd door Masahiro Sakurai.

Ad