Super Treasure Arena is beschikbaar

Super Treasure Arena is beschikbaar

Super Treasure Arena is uitgegeven door Head Up Games op Nintendo Switch!

video

Super Treasure Arena biedt competitieve speelsessies gericht op het vechten met je vrienden op hetzelfde scherm, net zoals we menig avond deden met multiplayer-edelstenen zoals Bomberman.

Naast echte menselijke vijanden en bots, is er een menagerie van monsters om de boel op te schudden en nog meer munten voor je neer te zetten – verzamel ze allemaal!

Omdat er geen inventarisvoorraad is voor de game in Super Treasure Arena, pak je je wapens on-the-fly op. Afhankelijk van wat je vindt, schiet je of schiet je vrienden dood of probeer je directe confrontaties te vermijden, waarbij je je eerst richt op schatten en kleinere monsters.

Bovendien heeft elk van de vijf personages een unieke speciale vaardigheid om de wedstrijd onmiddellijk om te draaien. Hoe dan ook, je moet munten pakken en voorkomen dat je wordt gestraald door je “maatjes”. De actie is non-stop en heel veel plezier!

Over Super Treasure Arena

Super Treasure Arena is een unieke mix van retro-geïnspireerde arcade-actie en objectgerichte arena-shooters. Het resultaat is een uitzinnig spel waarbij het verzamelen en stelen van buit van je tegenstanders de sleutel tot de overwinning is. Speel alleen of daag vrienden lokaal uit via split-screen voor 2-4 spelers!

GA NAAR DE ARENA

Kies een van de vier verschillende personages (elk met een unieke speciale vaardigheid) en vecht het uit op strakke kaarten van bovenaf, gevuld met boze monsters en glanzende buit. Verschillende wapens verspreid over elke kaart kunnen worden opgehaald en helpen je tegenstanders te vernietigen, inclusief bogen, magische staven, bommen, raketten en meer!

MULTIPLAYER WAANZIN

Er zijn twee gestoorde multiplayer-modi om van te genieten. Gewoon op zoek naar de meeste munten lokaal mogelijk tegen je vrienden via split-screen!

Ad