Superbrothers: Sword & Sworcery EP komt 30 November

Superbrothers: Sword & Sworcery EP komt 30 November

Superbrothers: Sword & Sworcery EP zal worden gelanceerd op de Nintendo Switch eShop vlak voordat deze maand ten einde loopt, meldde Capybara Games.

Deze indie-titel, die voor het eerst werd uitgebracht in 2011 op mobiele platforms, is beschreven als “een verkennend avontuur met de nadruk op audiovisuele stijl.” Ook zal de game, volgens de ontwikkelaars, gebruik maken van de vele functies van de Nintendo Switch – vooral het touchscreen, de Joy-cons en Pro Controller, als alternatieve bedieningselementen, onder anderen.

video
play-rounded-fill

Over Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Doorkruis een mythisch klein rijk, gebruik een zwaard om de strijd aan te gaan en ‘sworcery’ op te roepen om mystieke muzikale mysteries op te lossen. Ervaar een videogamewereld die wordt beïnvloed door maanstanden en help een ronddwalende krijgsmonnik om haar treurige boodschap te voltooien.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP bevat de originele muziek van een album van de bekende componist Jim Guthrie en kunstwerken en ontwerpen van Superbrothers Inc, gemaakt en ontworpen door videogame-tovenaars bij Capy in Toronto, Canada.

Kenmerken:

  • Capy, Superbrothers en Jim Guthrie brengen je deze ouderwetse mythopoetic journey voor het eerst op console.
  • Begeleid een strijdersmonnik op een ontspannen avontuur in een bron van een bron van een bron van brons, overwin af en toe heftige gevechten en los mystieke, muzikale puzzels op om The Scythian te helpen haar wanhoopsklusje te voltooien.
  • Een koortsige famicom-droom. Verken een rijkelijk geperforeerd mythopoëtisch verhaal dat wordt beïnvloed door maanfasen in de realiteit.
  • Een progrock-concept waarin je kunt rondhangen. Trakteer je oren op de originele muziek van een album gecreëerd door de legendarische componist Jim Guthrie.
  • Kies je stijl van zoeken: tik met je vingers op het aanraakscherm van de Switch-console, in de handheld-modus, vastgehouden door je handen, gekoppeld met een joy-con om aan te klikken en te klikken, of zelfs met een controller.
  • Maak je geen zorgen, we hebben Twitter afgestoten.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP is misschien een beetje oud, maar het voelt zo mysterieus … toch?