SUPERHOT – Eerste 10 minuten

SUPERHOT – Eerste 10 minuten

Vraag je jezelf nog steeds af of je in de onlangs uitgebrachte SUPERHOT voor Nintendo Switch moet duiken Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 10 minuten checken.

Over SUPERHOT

SUPERHOT is de FPS waarin de tijd alleen beweegt wanneer je beweegt, waarbij de grens tussen voorzichtige strategie en ongebreidelde chaos vervaagt. Geen regenererende gezondheidsstaven. Geen handig geplaatste munitiedruppels. Het is alleen jij, in de minderheid en outgunned, die wapens van gevallen vijanden grijpt om door een orkaan van slow-motion kogels te schieten, te snijden en te manoeuvreren.

Met zijn unieke, gestileerde grafische weergave voegt SUPERHOT eindelijk iets nieuws en verstorends toe aan het FPS-genre. SUPERHOT’s gepolijste, minimalistische beeldtaal helpt je te focussen op wat het belangrijkste is: de vloeiende gameplay en de filmische schoonheid van het gevecht.

SUPERHOT Kenmerken:

  • Eindeloze modus – hoe lang kun je het opnemen tegen onverzettelijke golven van vijanden?
  • Uitdagingsmodus – ga SUPERHOT aan met je blote handen, geen herstarts, getimede runs en meer.
  • Replay Editor – bewerk en upload je beste runs voor iedereen om te zien op superhot.video.
  • Extra’s – ga verder in SUPERHOT met minigames, ASCII-kunst en [geredigeerd].
  • Dertig maanden in de maak. Duizenden uren besteed aan ontwikkeling en ontwerp. Van zijn bescheiden oorsprong in de 7-daagse FPS-game-jam, via een enorm succesvolle Kickstarter-campagne tot een overvloed aan prijzen en nominaties van experts uit de industrie, SUPERHOT is een liefdeswerk door zijn onafhankelijke, toegewijde team en duizenden donateurs van over de hele wereld .

Zet je overlevingsinstinct vast en versla talloze aanvallers voor je hoofd in het meest innovatieve first-person actiespel ooit bedacht! Onthoud: de tijd gaat alleen weer verder als u dat doet!

SUPERHOT is nu live in de Nintendo Switch eShop voor $ 24,99 USD.