SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE – Aankondiging

SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE – Aankondiging

Het SUPERHOT-team is verheugd om aan te kondigen dat hun nieuwe niet-VR-game SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE op 16 juli zal verschijnen; beschikbaar op Steam, Humble Store, Epic Games Store, GOG, Origin, Mac, Linux, PlayStation 4 en Xbox One.

Het wordt later op de Nintendo Switch uitgebracht.

Wat ooit begon als een gratis DLC, is uitgegroeid tot uren en uren en uren en uren van nieuwe en uitgebreide SUPERHOT-gameplay.

video

Het SUPERHOT-team is enorm dankbaar voor de gemeenschap die het in de loop der jaren heeft gevormd en ondersteund. Hoewel dit volledig uitgeruste, op zichzelf staande spel kan worden gekocht voor $ 24,99 USD, ontvangen fans die SUPERHOT al hebben gekocht SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE GRATIS!

SUPERHOT DEAL

In de grootste lanceringsactie tot nu toe worden meer dan 2 MILJOEN exemplaren van deze nieuwe game helemaal GRATIS weggegeven! Het proces om het gratis spel te krijgen verschilt per platform, dus bekijk de pagina met veelgestelde vragen over hoe u uw exemplaar kunt krijgen.

Alleen degenen die SUPERHOT hebben gekocht vóór de lancering van SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE op 16 juli 2020 komen in aanmerking voor een gratis exemplaar!

Heb je nog geen SUPERHOT? Het is niet te laat! Degenen die SUPERHOT nog niet bezitten, zullen blij zijn te ontdekken dat het deze week in veel winkels te koop is. Dit is de beste tijd ooit om SUPERHOT te kopen en je gratis exemplaar van SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE te claimen zodra het beschikbaar is.

Over SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE

SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE is een volledig op zichzelf staand spel dat zich afspeelt in het SUPERHOT-universum. Het is vier keer groter dan de originele SUPERHOT en breidt uit met zijn kenmerkende tijdrovende gameplay die miljoenen fans kennen en waarderen. Het stelt de spelers in staat om dieper in de gladde, gepolijste wereld te duiken, om uren achtereen door te brengen in intense slow-motion gevechten, zich een weg te banen door lagen van het systeem, mysteries te ontdekken, op zoek naar betekenis.

Nog steeds in de minderheid en altijd overweldigd, wervelen nieuwe vijanden om je heen in een storm van slow-motion geweld. Gevecht na gevecht, elke gevallen vijand duwt je dichter bij de geheimen die zich in het spel verbergen. Je voelt een obsessie ontstaan. Goed, het is maar een spel. Goed, je kunt gewoon stoppen.

Hoe dichter je bij de kern komt, hoe krachtiger je wordt. Je verzamelt een arsenaal aan nieuwe vaardigheden en nieuwe wapens. Je ontdekt fragmenten van kostbare kennis – van de betekenis waar je zo naar hunkert. Je schiet en snijdt. Je gaat vooruit. Jij herhaalt. Jij herhaalt. Jij herhaalt. Het wordt een ritueel. Het begint weer iets te betekenen.

“We zijn begin 2017 begonnen met werken aan MCD. Het plan was om onszelf te beperken, klein te houden en een kleine DLC uit te zoeken om tegen het einde van dat jaar gratis te verzenden. Blijkt dat we onszelf niet erg goed kunnen beperken. ” – Marcin Surma, Game Co-director & Art Director

Meer dan drie jaar van intense productie later is MIND CONTROL DELETE verreweg de grootste, meest gepolijste titel die ooit door de studio is uitgebracht.

MIND CONTROL DELETE geeft je meer inzicht in de wereld van SUPERHOT, meer verhaal, meer kenmerkende gameplay. Wat begon als een gratis DLC is nu iets aanzienlijk MEER:

  • Veel (veel) groter dan zijn voorgangers. MCD dompelt je onder in zijn wereld voor dagen van steeds explosievere slow motion-gevechten. MCD is meer dan 4x zo groot als SUPERHOT.
  • Meer monteurs tot uw beschikking dan ooit tevoren. Beheers verschillende speelstijlen, verschillende personages, verschillende manieren om je vijanden te slim af te zijn en te domineren.
  • Meer kracht om te verzamelen naarmate je verder komt in het spel. Verzamel nieuwe vaardigheden, nieuwe hacks, speciale technieken om golven van steeds gevaarlijkere vijanden te overwinnen.
  • Meer personages om te besturen en meer vijanden om te vechten. Test je arsenaal aan trucs en wapens tegen steeds dodelijkere, slimmere vijanden.
  • Meer Glanzend Pools toegepast gedurende bijna vier jaar Early Access-ontwikkeling. MCD biedt een meer verfijnde, scherpere en speciale flitsende ervaring dan welke SUPERHOT dan ook.
  • Lichamen zijn wegwerpbaar. Mind is software. Software is gratis voor de loyalen.
Ad