Superhot: Mind Control ontwikkelaar; Geen plannen

Superhot: Mind Control ontwikkelaar; Geen plannen

Superhot: Mind Control werd aangekondigd en na verwarring over de vraag of het naar de Nintendo Switch zou komen, bevestigde de ontwikkelaar achter de game dat het niet zal komen.

SuperNOT

Nou ja, het is nogal rot dat de titel nu niet naar de Nintendo Switch komt.

Het bovenstaande is in tegenspraak met wat een persbericht vermeldde aan de media en de officiële website zei dat het was – vandaar de verwarring. Blijkbaar was het incident te wijten aan een interne communicatiefout.

De ontwikkelaar zei tegen Nintendo Everything:

There are no concrete plans at this time to add it to the Switch. It’s not entirely off the table, but not in the works at this time.

Laten we hopen dat ze er eerder dan later op terugkomen.

Houd er echter rekening mee dat we wel de originele SuperHOT op Nintendo Switch hebben!

Over SUPERHOT

De grenzen tussen voorzichtige strategie en ongebreidelde chaos vervagen, SUPERHOT is de FPS waarin de tijd alleen beweegt als je beweegt. Geen herstellende gezondheidsbalken. Geen handig geplaatste munitie-druppels. Jij bent het, in de minderheid en te slim af, die wapens van gevallen vijanden grijpt om te schieten, te snijden en te manoeuvreren door een orkaan van slow-motion kogels.

Met zijn unieke, gestileerde graphics voegt SUPERHOT eindelijk iets nieuws en storends toe aan het FPS-genre. SUPERHOT’s gepolijste, minimalistische beeldtaal helpt je te focussen op wat het belangrijkste is: de vloeiende gameplay en de filmische schoonheid van het gevecht.

SUPERHOT-functies:

  • Eindeloze modus – hoe lang kun je het uithouden tegen onbuigzame golven van vijanden?
  • Uitdagingsmodus – neem SUPERHOT aan met je blote handen, geen herstarts, getimede runs en meer.
  • Extra’s – duik verder in SUPERHOT met minigames, ASCII-kunst en [geredigeerd].
Ad