Surviving The Aftermath – Lente 2021

Surviving The Aftermath – Lente 2021

Tijdens Nintendo’s Partner Direct in november werd bevestigd dat het post-apocalyptische strategiespel Surviving The Aftermath eraan komt.

Surviving The Aftermath is een spel waarin spelers het bevel voeren over een kolonie overlevenden in een post-apocalyptische wereld, een nederzetting bouwen, grondstoffen verzamelen en uiteindelijk proberen de beschaving weer op te bouwen. Het wordt in het voorjaar van 2021 gelanceerd op Switch en andere platforms.

Game director Lasse Liljedahl merkte op:

Players have been asking for Nintendo Switch support since we first revealed the game at PDXCON last year. Keeping true to our word of listening to player feedback, we’ve been hard at work optimizing the game for Nintendo’s console.

Expanding to Switch makes Surviving the Aftermath more accessible to our community and allows players to enjoy the game wherever they go.

video

Over Surviving The Aftermath

Het einde van de wereld is nog maar het begin.

Overleef en gedijen in een post-apocalyptische toekomst – middelen zijn schaars, maar er zijn kansen. Bouw de ultieme rampbestendige kolonie, bescherm je kolonisten en herstel de beschaving in een verwoeste wereld.

Ga verder dan de kolonie en verken de woestenij om grondstoffen te verzamelen, rivaliserende kolonies te ontmoeten en bandieten te verslaan.

Belangrijkste kenmerken

  • Geen plek zoals thuis – Bouw en beheer een kolonie overlevenden na een wereldbeëindigende gebeurtenis. Bouw meer dan 61 unieke gebouwen om alles aan te kunnen, van het verzamelen van hulpbronnen en landbouw tot verkenning en beveiliging.
  • Overlevende aarde – Verken een enorme procedureel gegenereerde wereld met zes verschillende biomen gevuld met hulpbronnen, dieren in het wild, rivaliserende samenlevingen en meer. Elke omgeving heeft verschillende omstandigheden die van invloed zijn op het voortbestaan ​​van uw kolonie. Blijf waakzaam: natuurrampen, gevaarlijke dieren en bandieten zullen je overlevenden op de proef stellen.
  • Overleven is mijn specialiteit – Rekruteer meer dan 80 unieke specialisten, elk met hun eigen vaardigheden en motivaties, om de middelen en productie van je kolonie te beheren. Stuur ze buiten de poort op wetenschappelijke missies, op speurtochten en om bandieten te bestrijden.
  • Verwacht het onverwachte – Het leven in de nasleep vereist dat je morele keuzes maakt. Je hebt misschien niet alles in je kolonie onder controle, maar hoe je reageert op situaties en opkomende gebeurtenissen, zal het karakter van je nieuwe beschaving bepalen.
  • Reputatiemanagement – Elke beslissing kan ernstige gevolgen hebben voor het voortbestaan ​​van uw kolonie. Uw reputatie bij andere samenlevingen zal uw vermogen om handel te drijven beïnvloeden en kan zelfs uw relatie met hun leiders beïnvloeden. Kolonisten hebben een eigen mening en zullen op uw keuzes reageren.
  • Verdedig de poort – Versterk je poorten en bescherm je kolonie tegen woeste dieren en dodelijke bandieten. Vijanden die de poort doorbreken, zullen je kolonie binnenstromen en alles in hun kielzog verwoesten. Neem het bevel over uw specialisten en drijf de indringers terug.
Ad