Switch My Way reclames met Mario Kart en Mario Strikers

Switch My Way reclames met Mario Kart en Mario Strikers

Als onderdeel van de “Switch My Way”-marketingcampagne heeft Nintendo twee nieuwe advertenties uitgebracht. Deze keer zijn Mario Strikers: Battle League en Mario Kart 8 Deluxe de belangrijkste gespreksonderwerpen.

video
play-rounded-fill

Over Mario Kart 8 Deluxe

Fans kunnen de ultieme editie van Mario Kart 8 op de Nintendo Switch altijd en overal spelen, zelfs met maximaal acht vrienden in lokale draadloze multiplayer.

Inkling Boy en Inkling Girl van Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. voegen zich bij de cast van personages, samen met al je favoriete DLC-melodieën en personages uit de Wii U-editie. Daarnaast is de gevechtsmodus verbeterd en bevat nu Balloon Battle en Bob-omb Blast, evenals gloednieuwe cursussen zoals Urchin Underpass en Battle Stadium, evenals klassiekers zoals (GCN) Luigi’s Mansion en (SNES) Battle Course 1.

video
play-rounded-fill

Over Mario Strikers: Battle League

Op dit veld gaat alles!

De meest recente aflevering van de Mario Strikers-serie komt naar de Nintendo Switch! Bereid je voor op Strike, een voetbalachtige vijf-tegen-vijf-game waarin veel nadruk wordt gelegd op de aanval.

Door te dribbelen, naar teamgenoten te passen, tackles, objecten en verpletterende speciale schoten te gebruiken, kun je doelpunten maken. Pak een bol als je er een op het veld ziet, laad hem op terwijl je tegenstanders bezig zijn en ontketen dan Hyper Strike om twee doelpunten in één keer te scoren!

Op één Nintendo Switch-apparaat kunnen maximaal acht vrienden samenkomen voor de tv en samen het veld in gaan. Voor extra multiplayer-chaos kies je je beste opvallende partner en maak je verbinding met maximaal 3 andere consoles via lokale wifi of internet.