Sword Art Online: Alicization Lycoris – Eerste 30 minuten

Sword Art Online: Alicization Lycoris – Eerste 30 minuten

De nieuwste Nintendo Switch-poort van Bandai Namco, Sword Art Online: Alicization Lycoris, is uitgekomen en de gameplay is gedeeld door Handheld Players, die in meer dan een uur aan video.

video
play-rounded-fill

Over Sword Art Online: Alicization Lycoris

Ze deden altijd dezelfde dingen samen. Ze dachten dat het altijd zo zou blijven. Kirito wordt wakker in een virtuele wereld die hij nog nooit eerder heeft gezien, maar er komt iets bekends in voor…

In de nieuwste RPG in de SWORD ART ONLINE-serie gaat Kirito op avontuur in Underworld, een enorme wereld die voor het eerst te zien was in de anime.

Geniet van soepele, actievolle realtime gevechten met je favoriete SAO-personages die zwaardvaardigheden, heilige kunst en meer gebruiken.

Een jongen genaamd Eugeo komt naar Kirito toe. Ergens in het diepst van hun hart is een belofte die niet zal verdwijnen. Om hun belofte waar te maken en ervoor te zorgen dat ze elkaar niet kwijtraakten, gingen ze samen op avontuur. Ze zullen hoe dan ook hun doel bereiken.

Sword Art Online: Alicization Lycoris is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. U kunt kiezen uit Engels, Frans, Portugees en Spaans.