Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition – Gratis Demo in Japan

Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition – Gratis Demo in Japan

Bandai Namco Entertainment heeft een gratis demo uitgebracht voor Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition voor Nintendo Switch.

De gratis demo is nu beschikbaar vanaf 4 februari 2020 Japan Time. We hebben geen idee of het al naar het westen komt. Als je een Japans Nintendo-account hebt, kun je beginnen met downloaden via de officiële website.

Over Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition

Boordevol content bevat de SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET Complete Edition de hoofdgame, drie DLC-packs, de Dissonance-uitbreiding van de Nexus en bonusitems in de game. Nu op de Nintendo Switch!

Uw keuzes zijn zwaarder en sneller dan een kogel.

Creëer je eigen personage en log in op Gun Gale Online, een wereld van wapens en staal, waar een toevallige partner je ontmoet met een zeldzame ondersteunende AI genaamd ArFA-sys, terwijl jullie beiden verstrikt raken in een stormachtig verhaal van het lot.

Ervaar de spannende gevechten van een third-person shooter (TPS) samen met het verhaal en de voortgang van een RPG in deze allereerste TPSRPG van Sword Art Online!

Pas je avatar aan en beheers een breed scala aan wapens en vaardigheden!

Kies uit meer dan 30 speelbare personages in online PvP, variërend van Alice en Eugeo van Alicization, seizoen 3 van de SAO anime, tot Eiji en Yuna van Sword Art Online de film: Ordinal Scale!

Ad