Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition – Launch Trailer vrijgegeven

Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition – Launch Trailer vrijgegeven

Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition is nu beschikbaar op Nintendo Switch!

video
play-rounded-fill

Nintendo Switch-gebruikers kunnen eindelijk de held van Gun Gale Online worden als Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition officieel op het platform arriveert. Deze nieuwste versie biedt fans de volledige Sword Art Online: Fatal Bullet-ervaring – inclusief het basisavontuur, drie DLC-inhoudspakketten en de Dissonance of Fate-uitbreiding – evenals bonusitems in het spel.

Over Sword Art Online: Fatal Bullet Complete editie

De action-RPG is nu beschikbaar in zowel retail- als digitale formaten in Japan, Europa en Zuidoost-Azië. Het wordt een alleen-digitale release in Noord-Amerika.

Sword Art Online: Fatal Bullet biedt een spannende actie-RPG-ervaring voor derden die uniek is in de wereld van Sword Art Online. Spelers kunnen hun eigen personage maken, een breed scala aan wapens en vaardigheden beheersen in het virtuele universum van Gun Gale Online, of kiezen uit meer dan 30 fan-favoriete SAO-personages in online PVP, variërend van Alice en Eugeo van Sword Art Online: Alicization, aan Eiji en Yuna van Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale.

Krijg de volledige SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET-ervaring met de Complete Edition, inclusief het hoofdspel, drie DLC-packs, de “Dissonance of the Nexus” -uitbreiding en bonus-in-game items! Je keuzes zijn zwaarder en sneller dan een kogel.

Creëer je eigen personage en log in op Gun Gale Online, een wereld van wapens en staal, waar een kans je ontmoet met een zeldzame ondersteunings-AI genaamd ArFA-sys.

Ervaar een spannende third-person shooter met een uniek verhaal en progressie van een RPG in deze allereerste ‘TPSRPG’ van Sword Art Online!

Pas je avatar aan en beheers een breed scala aan wapens en vaardigheden!

Kies uit meer dan 30 speelbare personages in online PVP, variërend van Alice en Eugeo van ‘Alicization’, seizoen 3 van de SAO-anime, tot Eiji en Yuna van Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale!

Ad