Sword Art Online: Hollow Realization en Fatal Bullet komen in Lente / Zomer 2019

Sword Art Online: Hollow Realization en Fatal Bullet komen in Lente / Zomer 2019

Fans van de Sword Art Online-games zullen blij zijn te horen dat er een releaseplanning is aangekondigd voor twee games in de serie.

video

Sword Art Online: Hollow Realization Complete Edition wordt uitgebracht in de lente en Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition is in de zomer verkrijgbaar. Het nieuws werd aangekondigd door het team van Bandai Namco.

Naar het westen?

Helaas heeft Bandai Namco nog geen westerse release voor een van deze drie games bevestigd, wat begrijpelijk is. Zorg ervoor dat je in de nabije toekomst op de hoogte blijft van die onvermijdelijke bevestiging. De serie Sword Art Online volgt Kirito en zijn vrienden terwijl ze op reis gaan in verschillende MMORPG’s.

De nieuwste game in de serie, Fatal Bullet, nam eindelijk spelers mee naar het first-person schietspel Gun Gale Online dat zijn eigen anime-adaptatie-spin-off waardig was. De serie gaat nog steeds sterk en staat op het punt om zijn derde seizoen volgende maand uit te brengen, waardoor spelers naar een spannend nieuw rijk gaan.

Het staat nog te bezien of er in de nabije toekomst een nieuw spel wordt aangekondigd door Bandai Namco dat spelers daarheen zal brengen, maar het is zeker logisch.