Sword of Elpisia komt februari 2022

Sword of Elpisia komt februari 2022

De RPG Sword of Elpisia wordt binnenkort uitgebracht op Nintendo Switch, volgens Kemco. Exe Create is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het spel en het wordt op 10 februari uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Sword of Elpisia

Mensen worden vaak omgezet in magische zwaarden in Terra, een planeet waar de beschaving floreerde dankzij magische uitrusting. Alice, een meisje dat reist met de hoofdpersoon Aldo, besluit een zwaard te worden om haar kameraden te redden. Zullen hun interacties en reizen hen naar een gepland einde brengen?

Dompel jezelf onder in de verbluffende, gecompliceerde turn-based gevechten, waar je maximaal drie magische zwaarden kunt hanteren! In een unieke fantasy-JRPG omringt de overweldigende aantrekkelijkheid van gepixelde beelden je hele wereld en reis. Om nog maar te zwijgen van alle andere essentiële functies, zoals schatzoeken, missies, huisdiervrienden en bijna onbeperkte levelcaps!

In de Nintendo Switch eShop kost Sword of Elpisia meestal $ 14,99. De game kan echter vandaag worden gereserveerd met 10% korting.