Sword Of The Necromancer – Opening Cinematic

Sword Of The Necromancer – Opening Cinematic

Grimorio of Games en JanduSoft deelden een nieuwe anime-achtige openingsfilm voor de aankomende roguelike actiegame Sword Of The Necromancer, die in december 2020 voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Met Sword Of The Necromancer kunnen spelers hun gevallen vijanden oproepen om voor hen te vechten in een uitgestrekte kerker!

video

Over Sword Of The Necromancer

Grimorio of Games en JanduSoft S.L. heeft vandaag de anime-geïnspireerde Opening Cinematic Trailer uitgebracht voor hun roguelike Sword of the Necromancer. Gemaakt door Sunshine Animation Studio, toont de trailer een glimp van het verhaal, de vijanden en de toon van het avontuur, voorafgaand aan de release in december 2020 op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc (en later op PS5 en Xbox Series X | S)

Ter begeleiding van de opening heeft de studio een Sword of the Necromancer-proloog op Steam uitgebracht. Deze versie bevat de eerste niveaus van de game, zodat spelers het verhaal en de centrale mechanica van de game kunnen leren kennen.

Onderweg kom je de eerste baas van het spel tegen en leer je de ins en outs van necromantie terwijl je een klein leger ondoden smeedt.

Sword of the Necromancer is een actie-RPG met dungeon-crawler met roguelike elementen waarin je je verslagen vijanden kunt doen herleven om ze naast je te laten vechten. Verander je vijanden in bondgenoten met de verboden krachten van de Sword of the Necromancer en help de schurk Tama de diepten van de kerker te bereiken om genoeg kracht te krijgen om haar geliefde priesteres Koko terug te brengen uit de dood.

Verzamel een klein leger monsters, rust jezelf uit met wapens en relikwieën en verhoog je niveau om het op te nemen tegen de bewakers die tussen jou en je doel staan.

Elke poging brengt je dichter bij de Necromancer. Bij de dood verlies je al je uitgeruste wapens en monsters, maar je behoudt een deel van het niveau dat je tijdens je vlucht hebt bereikt. Terwijl je verder de kerker induikt, zul je meer ontdekken van het verleden van Tama en Koko. Wil je het niet alleen doen? Gebruik dan de Flask of Homunculus om een ​​kopie van jezelf te maken en speel met een vriend in lokale coöp! Bovendien zijn er IR-codes die kunnen worden gescand om het spel gemakkelijker te maken. Of moeilijker. De keuze is aan jou!

Sword of the Necromancer is inspired by Rogue-like games like Enter the Gungeon, 2D Zelda games like A Link to the Past and features monster-catching mechanics inspired in Azure Dreams, the aim was to create a fluid battle system, with head-to-head combat as its main focus, while leaning on monster summons for special actions and attacks. It all works together to create a harrowing battle experience.

We look forward to you trying it for yourself in this prologue demo!

Wacht een demo … ik kijk er naar uit!

Ad