Sword of the Necromancer: Revenant trailer

Sword of the Necromancer: Revenant trailer

De allereerste trailer voor Sword of the Necromancer: Revenant is uitgebracht door Grimorio of Games.

video
play-rounded-fill

Over Sword of the Necromancer: Revanant

Misschien herinnert u zich dat er in april een aankondiging over het project werd gedaan. Op dat moment was er echter geen enkele screenshot of ander in-game materiaal beschikbaar voor openbaar gebruik. Dankzij deze video kunnen we nu echter een kijkje nemen in de daadwerkelijke gameplay.

Het actie-rollenspel Sword of the Necromancer: Revenant wordt gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon en heeft kerker-crawler-elementen. Breng je tegenstanders weer tot leven en dwing ze om aan jouw kant te vechten.

Verken het continent met een totaal vernieuwd gevechts- en gezelschapssysteem, breng de heilige stad Euda terug in zijn oude pracht en versla het sinistere gevaar dat over de hele planeet hangt.

Om de Necromancer voor eens en voor altijd te verslaan, moet je de capaciteiten van de Revenants, die lang verloren gewaande helden uit vervlogen tijden zijn, verzamelen, een klein leger van de doden vormen en ze naar de overwinning leiden.

Kenmerken

  • Gebruik het zwaard van de Necromancer om gedode monsters nieuw leven in te blazen en ze met je te laten vechten. Hierdoor kun je je vijanden weer in vrienden veranderen die je kunnen helpen.
  • Nieuw vechtsysteem met verbeterde combinaties en een bijgewerkte kunstmatige intelligentie voor metgezellen. Je kunt op elk moment tussen personages wisselen en de voordelen van beide combineren!
  • Verken de wereld en help de inwoners een handje: verken steden, dorpen en velden, evenals procedureel gegenereerde kerkers die boordevol vijanden, schatten en uitdagingen zitten.
  • Breng Euda terug naar de pracht die het ooit had: herbouw een verwoeste stad, zoek nieuwe bewoners en verwerf nieuwe functies en diensten zoals smederijen, winkels, koks, enz.
  • Maak gebruik van de kracht die je door de Revenants is verleend: verzamel de kracht van lang verloren gewaande helden uit vervlogen tijden, leer over hun geschiedenis en voer krachtige oproepen uit.
  • Ervaar de volledige reikwijdte van de lokale coöperatieve modus! Als je alleen speelt, neemt de computer de controle over het begeleidende personage.

Op het Nintendo Switch-platform wordt momenteel Sword of the Necromancer: Revenant ontwikkeld, hoewel er nog geen releaseschema is vastgesteld.