Swords And Soldiers 2 Shawarmageddon komt spoedig

Swords And Soldiers 2 Shawarmageddon komt spoedig

Side-scrolling actiestrategie spel Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon wordt uitgebracht op de Nintendo Switch.

Het komt helaas niet op hetzelfde moment als de andere versies, maar het team achter de game heeft beloofd dat het al in december beschikbaar zal zijn.

Hongerig naar Shawarmageddon? Bekijk de aankondigingstrailer hier:

video

Over Swords And Soldiers 2 Shawarmageddon

Een 10-uurs singleplayer-campagne zorgt ervoor dat je tegen de tijd racet om een ​​smakelijke maar angstaanjagende apocalyps te stoppen en wordt verder ondersteund door veel bonusuitdagingen en minigames. Wat begint als een eenvoudige missie om je favoriete shoarma-snack te herstellen, wordt een gevecht om Shawarmageddon te voorkomen!

Onderweg verzamel je ook eenheden, spreuken en structuren, waarmee je je eigen gekke mix kunt bouwen met behulp van de aangepaste legerfunctie. Bouw het leger van je dromen – gebruik zelfs eenheden van alle drie de facties tegelijk! En als je baard eenmaal is gegroeid en je zwaarden zijn verscherpt, kun je je moed testen in de lokale multiplayer of tegen andere hoofdmannen van over de hele wereld in online multiplayer!

Het is officieel – Swords and Soldiers 2 wordt uitgebracht op Nintendo Switch ™! De Wii U-versie had natuurlijk een geweldige ontvangst en na veel verzoeken van de community moesten we gewoon kijken naar een Switch ™ -release.

We hebben een paar tests gedaan en besloten om ervoor te gaan. Na wat hard werken hebben we zelfs een werkende multiplayer-versie met meerdere schermen … en dat is geweldig! We werken nu de laatste details uit en verwachten dit in december uit te brengen. Meer nieuws volgt snel!

Ad