Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon lanceert op 1 Maart

Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon lanceert op 1 Maart

Ronimo Games heeft aangekondigd dat hun side-scrolling actiestrategiegame Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon op 1 maart voor Nintendo Switch wordt uitgebracht!

Het is vanaf 15 februari beschikbaar voor pre-aankoop, met een speciale korting.

Als je niet kunt wachten, maak je geen zorgen! Bereid je voor op de Shawarmageddon met de klassieke Swords & Soldiers, die is uitgebracht op de Nintendo Switch;

video

Koop Swords & Soldiers nu voor $ 7,49 $ 4,94 met de 34% lanceringskorting in de Nintendo eShop!

Shawarmageddon op Nintendo Switch!

Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon is een strategisch multiplayer rijstrookverdedigingsspel waarbij Vikingen het opnemen tegen de Perzische en Demon-legers in woeste oorlogsgevechten.

PlayStation®4 in 2018 … en Nintendo Switch op 1 maart van dit jaar!

Voor de echte Nintendo-fans zullen we deze beschikbaar maken voor pre-purchase van 15 februari tot de lanceringsdag, met een leuke pre-purchase korting!

Swords, Soldiers and Shawarmageddon?

Elke factie heeft toegang tot een duidelijk overzicht van troepen, magische spreuken en structuren, met meer dan 50 eenheden om uit te kiezen. Van Viking-bijlwerpers, Perziërs met tapijt, en sluwe Demonen tot crypts en polymorfe spreuken die je eenheden onschadelijk maken, het ras is uitgebreid!

Speel met al deze games in de 10-uurs singleplayer-campagne die Viking-chef Redbeard volgt tijdens zijn reizen door toendra’s, bossen, woestijnen en zelfs de kuilen van het dodenrijk zelf om het naderende Shawarmageddon te voorkomen!

Nadat ze hun vaardigheden in de campagne hebben verbeterd, kunnen spelers hun vrienden of andere krijgsheren over de hele wereld in online multiplayer- of gesplitste schermmodus bevechten. Dat klopt, split-screen op een enkel Nintendo Switch-systeem! Kies een van de drie legers of bouw een nieuwe met de Custom Army-modus, waarmee je eenheden van een van de facties kunt mixen en matchen om een ​​gekke compositie te creëren!

Spelers kunnen zelfs strategieën uitproberen in schermutselingen tegen de AI in afwachting van een match met een online tegenstander – wanneer een tegenstander wordt gevonden, wordt de schermutseling gepauzeerd terwijl de strijd wordt gespeeld. Zodra de online match is afgelopen, keert u terug naar waar u was gebleven! Er zijn ook tal van mini-games om in de rij te spelen.

Kom vast in de sfeer met Swords & Soldiers

Tot de release van Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon, kun je je al voorbereiden door de klassieke Swords & Soldiers te spelen! De eerste inzending in de serie werd vandaag op Nintendo Switch uitgebracht en zo

Duw de vijanden terug en smash hun basis met een legioen van verschillende eenheden, spreuken en structuren. Swords and Soldiers 2 werd exclusief voor Wii U vrijgegeven voor een positieve ontvangst, voordat het in een verbeterde vorm naar de pc kwam en bevat Viking, Azteken en Chinese facties plus het leger van Chief Meat in een campagne voor één speler, minispellen en een lokale multiplayer-split schermutselingen!

Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon kan op 15 februari via de Nintendo eShop worden gekocht met een speciale korting.

Ad