Syberia: The World Before is bevestigd

Syberia: The World Before is bevestigd voor de Nintendo Switch. Lucas Lagravette, de regisseur en hoofdschrijver, bevestigde het nieuws in een eerdere editie van MCV/Develop die we hebben gelezen. Eerder werd de originele Syberia-trilogie toegankelijk gemaakt voor Nintendo Switch. Er werd zelfs een tastbare bundel van de drie games in de winkels uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Syberia: The World Before

Dana Roze, een 17-jarig meisje uit Vaghen, begint aan een veelbelovende carrière als pianiste. Maar terwijl de fascistische dreiging van de Brown Shadow aan het begin van de Tweede Wereldoorlog over Europa opdoemt, beginnen er schaduwen over haar lot te werpen.

Taiga, 2004: Kate Walker overleeft de zoutmijn waar ze zo goed mogelijk is opgesloten, totdat een verschrikkelijke gebeurtenis haar op een nieuwe reis naar haar identiteit leidt.

Spelers kunnen zowel Kate Walker als Dana Roze spelen terwijl ze door landen en tijd reizen. Ze lossen mysteries op, verkennen het universum van Benoît Sokal, lossen puzzels en raadsels op, gaan helemaal op in het plot en luisteren naar de muziek van Inon Zur.

Syberia: The World Before wordt in 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het zal beschikbaar zijn in zowel fysieke als digitale formaten, met speciale edities beschikbaar.

Ad