Synaptic Drive – Eerste 14 minuten

Synaptic Drive – Eerste 14 minuten

Is de geheel nieuwe Synaptic Drive op Nintendo Switch iets dat je honger kan stillen naar een of andere Custom Robo-achtige arena-actie? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 14 minuten bekijken.

Onder leiding van Custom Robo-maker Kouji Kenjou ziet de game spelers botsen als verschillende cybernetische jagers uit de hele melkweg!

video

Over Synaptic Drive

Breng bloed naar cyberspace.Strategische, snelle arena-gevechten beginnen hier .

Om de online modus te spelen, moet het Nintendo-account van een speler aan het spel zijn gekoppeld. Een abonnement op Nintendo Switch Online is ook vereist om de online modus te spelen.

Honderden jaren in de toekomst, hebben diverse vechters uit de ruimte zich op één planeet verzameld om te strijden in competities. Sommigen willen pronken met hun capaciteiten, sommigen leven om te vechten, terwijl anderen op zoek zijn naar prijzengeld … Wat de reden ook is, ze streven er allemaal naar om bovenaan te komen. Om bovenmenselijke reflexen te bereiken, hebben deze jagers hun lichaam gemechaniseerd om synapsen in de hersenen te activeren. Dit is de oorsprong van Synaptic Drive ™.

Synaptic Drive is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop, voor $ 29,99 USD.

Ad