Tag Heuer X Mario Kart horloges aangekondigd

Tag Heuer X Mario Kart horloges aangekondigd

Na de spectaculaire introductie van het Super Mario-horloge en het prijskaartje van $ 2.150 ($ 1.800), heeft Tag Heuer onthuld dat ze een uniek Mario Kart-horloge in beperkte oplage hebben gemaakt.

De registratie van het premium Mario Kart 8 Deluxe-horloge is onlangs geopend en het horloge zal op donderdag 20 oktober in de verkoop gaan. jaar, dat een beperking van 2.000 eenheden had en £ 1.800 ($ 2.150) kostte.

We brengen niet slechts één, maar twee nieuwe limited edition-items uit met deze release: een echte dubbele streep! Ben je bereid om voor de jouwe te strijden? Meld u hier aan: https://tag.hr/StayTunedTW

Twee Mario Kart-horloges

Het eerste uurwerk is een $ 4.300 Formula 1 x Mario Kart Limited Edition (chronograaf) horloge met een datumweergave waarop vaak Mario Kart-artikelen zoals een Bullet Bill en een banaan worden weergegeven.

Het tweede uurwerk kost $ 25.600 en heet de Formula 1 x Mario Kart Limited Edition (Chronograph Tourbillon). Het heeft een tourbillon om 6 uur die synchroon draait met Mario, de Spiny Shell en Bullet Bill.