Taiko No Tatsujin: Drum ‘n Fun – Bijgewerkt naar versie 1.2.4

Taiko No Tatsujin: Drum ‘n Fun – Bijgewerkt naar versie 1.2.4

Bandai Namco Entertainment heeft een versie 1.2.4-update uitgebracht voor Taiko no Tatsujin: Drum ’n Fun op de Nintendo Switch in Japan.

De update, beschikbaar vanaf 8 april 2020, verandert het resultatenscherm voor online gerangschikte wedstrijden.

Over Taiko No Tatsujin: Drum ’n Fun

Geniet thuis van het cult-klassieke arcade-ritmespel uit Japan! Speel op het ritme met je eigen drum met een grote verscheidenheid aan nieuwe nummers en daag je vrienden uit om te bewijzen wie de beste taiko-vaardigheden heeft. Gebruik bewegingsbediening om van Taiko te genieten zoals nooit tevoren!

Ontgrendel geliefde personages om je te helpen op je reis om een ​​legendarische taiko-drummer te worden! Gebruik de interactieve functies van de Nintendo Switch om verbinding te maken, te delen en te spelen met familie en vrienden.

Taiko no Tatsujin: Drum ’n’ Fun! beschikt ook over 20 op multiplayer ritme gebaseerde minigames die door maximaal 4 spelers kunnen worden gespeeld. Draai de Joy-Con ™ omlaag om een ​​DON te maken en diagonaal om een ​​KA te maken. HD rumble geeft je het gevoel alsof je echt op een trommel slaat!

Ze zullen je helpen met DON’s en KA’s en drumrollen. Splatoon 2’s Inkling en Kirby uit Kirby’s Dream Land doen mee! Laten we nieuwe nummers uitproberen! Deel de Joy-Con ™ met maximaal 4 spelers. 20 nummers, 2 moeilijkheidsgraden! Bereid een controller voor elke speler voor. Joy-Con ™ kan afzonderlijk worden gebruikt. Compatibel met tv-, tafelblad- en handheld-modi! Je kunt tot 4 Nintendo Switch ™ -consoles gebruiken om lokaal te spelen! Elke speler heeft een kopie van het spel nodig.

Ad