Taiko No Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! komt 2 November

Taiko No Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! komt 2 November

Bandai Namco heeft via een persbericht aangekondigd dat ze Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! in Europa en Noord-Amerika. De amusante ritmetitel die optimaal profiteert van de Nintendo Switch en zijn Joy-Cons zal op 2 november in Europa worden gelanceerd.

Over Taiko No Tatsujin: Drum ‘n’ Fun!

Het immens populaire Japanse ritmegame komt voor het eerst naar Europa met een breed scala aan nieuwe nummers, speciale cross-over personages en multiplayer-mogelijkheden die ervoor zorgen dat spelers drummen op het hypnotiserende ritme van taiko-drums. Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch® en Taiko no Tatsujin: Drum Session! voor PlayStation®4 hebben elk unieke functies die de Taiko no Tatsujin-ervaring aanpassen aan elk specifiek platform voor geoptimaliseerde gameplay.

video
play-rounded-fill

Gebruik de Joy-Con® controllers als drumsticks, Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch® introduceert motion-control spel dat op unieke wijze de populaire arcade-achtige ervaring repliceert.

Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! beschikt ook over 20 multiplayer ritmische minigames die door maximaal 4 spelers kunnen worden gespeeld. Bovendien kunnen spelers in de Rhythm Games-modus spelen als personages uit klassieke Nintendo®-games, waaronder Kirby van Kirby® en Squid van Splatoon® 2.