Taiko No Tatsujin Rhythm Adventure 1 & 2 – Verhaal Trailers

Taiko No Tatsujin Rhythm Adventure 1 & 2 – Verhaal Trailers

Bandai Namco heeft twee nieuwe trailers uitgebracht waarin beide helften van de Taiko No Tatsujin Rhythm Adventure-collectie worden beschreven.

Terwijl Taiko No Tatsujin Rhythm Adventure 1 spelers een tijdreisavontuur geeft, stuurt Taiko No Tatsujin Rhythm Adventure 2 fans de hele wereld over!

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over TAIKO NO TATSUJIN RHYTHM ADVENTURE PACK

TAIKO NO TATSUJIN RHYTHM ADVENTURE PACK geeft spelers de mogelijkheid om twee TAIKO NO TATSUJIN RPG’s te spelen die nog nooit buiten Japan zijn uitgebracht.

TAIKO GEEN TATSUJIN RITME AVONTUUR 1

TAIKO NO TATSUJIN RHYTHM ADVENTURE 1 neemt de spelers mee in een ruimte- en tijdmysterie-avontuur waarin ze als DON-chan spelen in een zoektocht om de geschiedenis te redden van vijanden die het willen vernietigen. DON-chan zal samenwerken met Ticky en Tocky om verschillende momenten in de tijd door te maken, historische figuren uit het verleden te ontmoeten en je vijanden te verslaan in ritmische gevechten van wel 4 tegen 4.

TAIKO GEEN TATSUJIN RHYTHM AVONTUUR 2

In TAIKO NO TATSUJIN RHYTHM ADVENTURE 2 zullen spelers zich bij Tia en Popo Kaka voegen in een race om de gestolen ketting van de leeuwentand terug te halen van de Sorcery Society Hexaglia, in een kwaadaardige organisatie die heeft gestolen om de geschiedenis te wissen. In deze tweede game kun je deelnemen aan maximaal 8 tegen 8 prestatiegevechten en teams met meerdere specialiteiten samenstellen om de vele uitdagingen die je onderweg tegenkomt het hoofd te bieden. Bekijk de trailer hier!

Beide spellen bevatten meer dan 250 vijanden en 130 nummers waarop spelers hun drumvaardigheid zullen verbeteren.

TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHMIC ADVENTURE PACK, met TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHMIC ADVENTURE 1 en TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHMIC ADVENTURE 2, zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn op 3 december 2020 op Nintendo Switch. Beide titels worden ook apart verkocht, alleen digitaal.

Spelers kunnen in beide games genieten van de Taiko-modus met de TAIKO NO TATSUJIN-drumcontroller voor Nintendo Switch die hier verkrijgbaar is. Eerder aangeschafte Drum Controller voor Switch werkt ook op TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHMIC ADVENTURE PACK.

Taiko No Tatsujin Rhythm Adventure Pack komt op 3 december 2020 in het westen naar de Switch eShop. Ondertussen krijgt Zuidoost-Azië een fysieke release van de game op 26 november 2020 – en je kunt hier een exemplaar reserveren in de NintendoSoup Store (wordt wereldwijd verzonden).