Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival – Bonus en Limited Edition gedetailleerd

Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival – Bonus en Limited Edition gedetailleerd

Bandai Namco heeft aangekondigd dat de Chinese versie van Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival zal komen met een aantal speciale extra’s en een gelimiteerde editie die alleen in China zal worden verkocht.

Exclusief voor China?

Allereerst krijgen spelers die de Chinese fysieke release van de game kopen een exclusieve boodschappentas en kaarthouder met “Zhuge Don”, een versie van de mascotte Don-Chan van de game, verkleed als de beroemde Chinese militaire strateeg Zhuge Liang.

De game komt ook uit in een Chinese Limited Edition, die een exemplaar van de game, een bento-zakje, een lunchbox, een soepkop, eetstokjes en een lepel bevat.

Op het moment dat dit werd geschreven, was het niet bekend of deze limited edition ergens anders dan in China verkocht zou worden, maar we hopen het wel.

video
play-rounded-fill

Over Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

Ga met DON-chan en Kumo-kyun op reis om een ​​meester van de Taiko-drum te worden. Je ritmische avontuur wacht op je met nieuwe nummers en modi.

Nieuwe modi: je kunt plezier hebben met Great Drum Toy War en DON-chan Band met maximaal 4 spelers.

Nieuwe en oude nummers: er zijn tot 76 nummers in de game en honderden meer online beschikbaar, zodat iedereen een nummer kan vinden dat ze leuk vinden.

Welkom in de stad Omiko – Ga met DON-chan en Kumo-kyun op reis om een ​​meester van de Taiko-drum te worden.

Ad