Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival fysieke editie vertraagd

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival fysieke editie vertraagd

Bandai Namco merkte op dat de release van de fysieke versie van Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival wordt uitgesteld. Nu ligt de game op 7 oktober in de winkels. Problemen in de toeleveringsketen zijn de oorzaak van deze vertraging. Het goede nieuws is dat dit niets verandert aan de datum waarop de game digitaal beschikbaar zal zijn, namelijk 23 september.

Over Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

Welkom in de stad Omiko!

Bereid je voor om op tijd te drummen met Don-Chan. Doe mee met een geweldig muziekfestival, alleen of met vrienden.

In 2022 zal “Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival” beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Na een pauze van vier jaar is deze favoriete serie aller tijden terug met een heleboel leuke nieuwe functies.

De populaire ‘Sharing Joy-Con’- en ‘Shaking’-uitvoeringsfuncties van ‘Taiko no Tatsujin: Drum’n Fun’ worden ondersteund in ‘Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival’.

De game is gewijzigd met Kumo-kyun als een nieuw personage en online gevechten, een feestmodus en een muziekabonnementsservice.

Meer informatie over Omiko City, waar de Taiko-wereld zich afspeelt.

Samen met je vrienden DON-Chan en Kumo-kyun, ga je proberen een Taiko-meester te worden.

Taiko-modus:

Speel je favoriete liedjes op de Japanse taiko en heb plezier!

Je kunt kiezen tussen ‘Eenvoudig’, ‘Normaal’, ‘Hard’ en ‘Extreem’, afhankelijk van hoe goed je bent.

De collectie bevat 76 nummers, waaronder nieuwe nummers als ‘Gurenge’, ‘Feel Special’ en ‘Racing into the Night’. Je kunt het spel op verschillende manieren spelen, zoals ‘Handheld-modus’, ‘TV-modus’, ‘Deel Joy-Con’, ‘Schudden’, ‘Touch Play’ en ‘Taiko Drum Set’.

Online modus:

Met “Online klassementswedstrijden” kun je andere spelers vinden die ongeveer hetzelfde niveau hebben als jij, zodat je altijd kunt genieten van een felle strijd!

Win Taiko-gevechten tegen spelers van over de hele wereld en stijg in rang.

Je kunt de regels van Online Room Match wijzigen en met iedereen spelen.

In de “Party-modus” van “Don-chan Band” kunnen maximaal vier spelers verschillende tonen besturen en samen spelen om een ​​goed live optreden te maken. En in ‘The Great Drum Toy War’ stel je je eigen stapel speelgoed samen en vecht je.

Taiko Play:

Gebruik deze modus om delen van nummers zo vaak te herhalen als je wilt om beter te worden in het bespelen van de drums.

Je kunt zoveel veranderen als je wilt: speel verschillende modi om ‘Don Coins’ te krijgen. Gebruik de munten om dingen uit de winkel van het spel te kopen, zoals kostuums en naamplaten. Pas aan zoals je wilt!

Speel meer dan 500 nummers uit verschillende genres af met de Taiko Music Pass. De muziek line-up wordt elke maand bijgewerkt. Informatie wordt op een later tijdstip gegeven.

Ad