Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival – Game modes trailer

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival – Game modes trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival die de verschillende manieren van spelen laat zien. De beste onderdelen zijn de originele Taiko-modus, de nieuwe Concierge-modus, de partygames in Taiko Land en de Great Drum Toy War-modus.

video
play-rounded-fill

Over Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

Maak een rondleiding door Omiko City met de vrolijke gidsen DON-chan en Kumo-Kyun om te zien hoe Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival spelers laat drummen op het ritme van hun eigen hart.

Bezoek de Thunder Shrine om de originele Taiko-modus en de nieuwe Concierge-modus – Verbeteringsondersteuning te spelen, waar spelers de moeilijkste delen van nummers onder de knie kunnen krijgen. Breng de band samen met gezelschapsspellen in Taiko Land. Maximaal vier spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in “couch co-op” terwijl ze verschillende delen van nummers drummen of het opnemen tegen het zorgvuldig uitgekozen speelgoed van een andere speler in de unieke en kleurrijke Great Drum Toy War-modus. In Dondoko Town kun je je vaardigheden laten zien aan spelers van over de hele wereld en met hen strijden om een ​​Taiko-meester te worden.

In Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival kunnen spelers hun drumvaardigheden verbeteren door middel van 76 nummers. Ze kunnen ervoor kiezen om het spel te besturen met beweging, aanraking of knoppen, en terwijl ze spelen, kunnen ze Don Coins verdienen om hun ervaring aan te passen. Dit is de eerste game in de serie die de Taiko Music Pass bevat, die spelers toegang geeft tot meer dan 500 nummers en maandelijkse updates die nieuwe nummers toevoegen.

De Nintendo Switch-versie van Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival komt uit op 23 september 2022.